plugg, galej, vi ser vart det slutar

Kära vänner, jag tror man börjar bli lite paranoid när man låser ytterdörren när man går ner till husets källare för att hämta kött. Eller? Mamma har iallafall sagt åt mig att vara på min vakt, och mammor vet bäst, iallafall min. Imorgon är det valborg och då gäller grillgalej hos Mr. Palm. (Först måste jag bara besikta bilen..) Jag insåg att: "oj, kanske behöver typ nåt att äta?". Jag är så bortskämd att jag går ner till frysboxen i källaren, hämtar upp en fet älgkalvsstek och känner mig nöjd. Jag kommer iallafall bli drottning av grillgalejet med min älgkalvsstek. Dock ska man ju meka ihop nån sorts marinad (soja, honung och sambal, som vanligt), så arbetet är ännu inte över.

Ett arbete som dock är så nära över som det kan bli är PA100. Jag ska endast korrekturläsa ett häfte (som inte går att häfta ihop) på 38 sidor. Hittar jag något fel kommer jag ändå inte orka ändra på det, så det känns som att det inte spelar någon roll. Nu ska steken styras upp, ciao!

Noveller

Mina tre bäbisar a.k.a. noveller är nu klara och redo för allmän beskådan. I överlag är novellerna helt okej eftersom jag blev tvungen att lägga krutet på att analysera dom istället, men det funkar också. Finns det någon som är sugen på att läsa dessa mästerverk kan man helt enkelt höra av sig, vad är meningen med att skriva om folk inte ska läsa?
Nu är det rapportskrivning som gäller, gud va kul. Först lunch dock, ciao!


Kan förresten nämna att mina noveller är baserade på LW-låtar!

Plugg-kvällen tar sin början

Jag har ungefär sex timmar på mig att skriva och öva in ett tal. Sen borde jag verkligen skriva mer på projektarbetet, damn, om två dagar ska det in.. Sen har jag x antal grejer som borde göras, men som jag inte riktigt orkar just nu. På fredag börjar livet igen när projektarbetet lämnats in och det ska firas med pompa och ståt! Herregud, det är ju valborg! Jag har en cola som ska spädas ut med extra socker för den lilla extra sockerkicken som lär behövas hela kvällen igenom. Jag har styrt upp en perfekt plugglista med gamla godingar som gör mig glad. Jag har gjort ett schema för hur kvällen ska se ut. Jag kan nog ro iland detta, jag ska.

(Förresten så förhäxar du mig, jag älskar dig ditt lilla jävla kräk)

Lillfredag

Lillfredag - bästa utekvällen. Nu är det stress pågång men det byter vi snart ut mot dansande på Corona. Dags att svida om till dansklackarna!

En check:ad

En punkt på checklistan är nu avklarad nämligen: att köra bil genom Vasaplan.
Vi säger ett stort CHECK och fortsätter beta av listan!

Bild-er

Nedan följer övriga bilder från diverse bus.
NikkeP's mästerverk, material: kam + hår

Förvirring på hög nivå

Fan. Jag vill ha dig, jag har bara inte sett dig ännu. Gör inte såhääär.

PA100

Igår var vi busiga, idag är det en pluggdag i allvarsamhetens tecken. Det är nämligen PA100 som gäller. Jag ska alldeles strax göra frukost i form av te och mackor, sen ska jag göra upp ett schema för dagen. Jag är strukturerad när jag vill, när jag ska ha något gjort måste jag göra ett schema för när jag ska börja, när jag ska ha raster, när jag ska äta mat, när vilken del av arbetet och när jag ska sluta. Jag låter sjuk i huvudet nu, men det funkar! Så, från 11.30-14.00 kör vi första rycket, tjing!
Psst, bilder från buset kommer!

Galen

Jag drar. Fulltank i bilen och pengar på fickan. Vi ses nånstans i Sverige. Ring mig!

Lila skor

Jag hann med ännu en sväng till stan, två faktiskt. Först för att träffa NikkeP, Agneta och DjFessan m.fl. När arbetsmyrorna knallade iväg till jobbet rörde jag och NikkeP våra arslen (med hjälp av Rolle) till Haga för att släppa av honom. Sen hade jag tråkigt och ringde J, mötte upp han och C på stan och tog en chailatte och snackade skit. Ännu en taxitur efter det, denna gång till Öst på stan. Sedan styrde jag Rolle hemåt mot Pigback där jag nu väntar på middag. Nu gäller stenhårt PA100-arbete hela kvällen, imorgon och resten av veckan. Jag taggar! Bild på mina nya skor som förhoppningsvis ska minska mina höftsmärtor:

Ledig dag

Har varit på en givande shoppingdag med min mor. Vi har faktiskt handlat grejer till min nya lägenhet, typ porslin och sånt, men det känns ändå sjukt kul och helt overkligt. Sen skulle vi hitta skor till balen osv till mig, svarta pumps ska det vara, men dom ska bannemig vara sköna. Mor kom med balklänningen också, men den behöver fixas till lite, tack mamma för att du kan sy! Dock köptes andra skor, lila faktiskt. Måste visa bild senare, nu gäller pa100 och tvätta lite, ciao!
Alla bevis är nu raderade! Kriget kan börja igen!

Filmkväll

Söndag, då är det filmkväll. Dock blev det inte med min bror, som planerat, utan suget för jämnåriga vänner tog ett övertag och efter att åskådat en fet torsk för Whitetrash så styrde jag mitt skepp mot Sofiehem. En Wallander-film, cola, chips och massa popcorn senare var vi bara tvungen att ta oss en sväng förbi söndags-olles. Vi kan då dra slutsatsen att jag varit på krogen fem kvällar av sju denna vecka, och hur jävla galet är inte det? Men vad gör det när man är ledig imorrn (idag) och på tisdag? Vi kan sammanfatta veckan med två ord: Drama. Utekvällar.

Inglorious Basterds

Nu jävlar. Nu är det söndag och söndag är likamed rehab-dag. Vi har hunnit med ett dagen-efter snack, en nachotallrik, hyrt film och sänkt en cola. Jag och bror kör en tung dag med tre filmer som ska söva ner oss i soffan och sen ska jag supporta Whitetrash till en seger.
Nu har vi sett Inglorious Basterds och den var faktiskt riktigt jävla bra. Riktigt jävla Tarantino-sjuk, men ack så fantastisk. Jag är även en riktig sucker för WWII-filmer så detta var ju bara kanoners.

nattens låt

Sean Paul – Hold My Hand [I'll Be There] feat. Keri Hilson

Tv är livet!

Jag har nu suttit vid datorn i kanske två timmar och inte ens märkt att klockan tickat. Jag snabbkollade på tv.nu vad som gick på tv för att eventuellt slå igen datorn och sova till något skitprogram som andra avenyn eller något. Men då, som en gåva från ovan ser jag att det är Talang! Vad är inte bättre än att skratta åt folk som inte går vidare eller rysa i hjärnan åt begåvade sångare. Och när Talang slutar så börjar Uppdrag granskning. Tv är livet, verkligen! Vad jag har förstått så avgörs väl vem som får sm-guldet i hockey ikväll också. Hockey är också livet! Ska det bli ett gäng jönköpingsbor med guldhjälmar, eller ska det bli ytterliggare en match och en chans för laget från mänskobyn? Nu lägger jag mig och dör i soffan, ciao!
Tyvärr ingen repris av detta iår.. Dagens låt: Magnus Weideskog – Lämna honom, vi deppar lite!

Bakfylla

Ja, kvällen var en riktig skitkväll som bara blev sämre och sämre och som slutade i katastrof med ingen skjuts, ingen mat, leriga skor och en arg Ebba. "Det finns krig i världen" säger bror, och det är ju faktiskt jävligt sant. Kanske inte ska bry mig så hårt? Aja, igår var jag fruktansvärt arg iallafall. Idag är jag trött, ensam, hungrig och illamående. GU VA KUL. Finns i soffan resten av livet, ciao!

Vilket skitkväll

Jag har två ord som kan uttrycka kvällen på bästa sätt. Det enda är: BESVIKEN. På riktigt, ni förstår säkert. Det andra är något som hör ihop med det andra, och det är: TACK.............
Sammanfattningsvis kan vi säga: fyfan vilken skitkväll och fyfan vilket slöseri på 100kr och en halvliter bgh brew.. Fan ta mitt liv...........

Stress, labrapport, stress, fest

Precis kommit tillbaks från en timmes slappande hos Agnelito. Dagen har bestått av nationella prov (som förövrigt gick ganska bra) och häng på stan med agnelito, nikkep, saorid, jonathan m.fl. Nu måste jag skriva en labrapport som ska in idag, sen göra mig redo för fest! På ett sätt är jag faktiskt sjukt taggat och på ett annat är jag inte alls taggad, men nu gäller bara att tagga till och bli den partypingla som finns inom mig. Vi tackar BGH Brew för att ni finns och sen ses vi på 5iven, folket!

Fredagmorgon

Mina allra skönaste favoritjeans är på, min mysiga tröja från gröna lund är på. Jag orkar inte ens sminka mig inför ett femtimmars-prov. Vem orkar? Nä, ni får helt enkelt önska mig lycka till! Glajjorna ska packas ner, solen skiner ute och hur glad blir man inte då? Detta kan bli en bra dag faktiskt! Vi inleder den med Sean Kingston – Face Drop så kan den sluta vart som helst!

Besöksrekord!

Idag har jag slagit mitt besöksrekord med nästan det dubbla! Vill bara säga bra jobbat och hej nyingar! Just nu håller jag på och pillar lite med np-häftet.. Har haft en riktig rehabkväll med lite plugg, ben & jerrys, te&mackor, oboy, lyxfällan och filt&soffa. Helt enkelt en sliten myskväll! Nu hoppar jag i mina mjukiskläder och ner under täcket (ja, jag sover med mjukiskläder!). Alarmet ringer 07.30 så det är verkligen dags att sova! Godnatt people!



Psst: denna låt somnar jag till inatt: Alexander Rybak – Funny Little World

Finemunken

Bilderna talar för sig själva!



Min feta hobby

Det roligaste jag vet är musik. Jag kom hem från stan typ halv 5. Sen dess har jag typ gjort middag sen satte jag mig vid datorn, hittade karaoke-versioner på låtar och drog fram gitarren. Har totalt glömt bort tiden och sedär, två timmar borta blev resultatet. Det är bara så sjukt lätt att fastna i en låt och bara sjunga, sjunga, spela, lägga stämmor, sjunga, dra fram munspelet och så vidare. Hur kul som helst dessutom. Galet avkopplande och ja, det har allt. Jag måste bara säga ett fett tack till min far som gav mig lite av sin gitarr- och sångtalang!

Don't you know you should love me for my inner?

Ikväll kör vi rehab, på riktigt. Det blir lite städning, plugg, tv-mys i soffan och TIDIG kväll i säng. 8.20 ska vi vara pigga och krya för skrivdelen i NP i Svenska B. Taggat. Kan bero på att jag är trött, men jag är bara jätteless på allt. Allt och alla. Allt från att plugga till att vara femte hjulet. Vad gör vi då? Ser tillbaka på alla underbara stunder som gör att man flinar till och fnissar lite extra när man ska sova och alla fina människor man upptäckt. Sen ser jag framåt på min flytt, att börja om, från scratch denna gång. Allting kommer lösas och bli bättre igen!
Kolla vad glada! Nu kör Ebba ett stenhårt ryck och blir människa igen, ciao!

Tack Agnes

...för att du förstört min vecka, mitt liv, min sömnrytm och min arm!

Godmorgon

Ska snart bege mig till bussen mot mimer/hogwarts, måste först bara berätta om min mardrömsnatt. Inatt får jag sms typ halv 2 "kan du köra oss? snälla snälla". Eh, vad gör jag? Stänger av telefonen och somnar om. Två timmar senare (alltså halv 4 på natten) plingar det 268 gånger på min dörr och jag höll på dö/döda någon. Då var det visst två människor utanför som va ganska sugna på att få komma hem med hjälp av mig. Tack Rolle för att du var mitt moraliska stöd och för att din kyla höll mig vaken på vägen hem.
Ps. jag har nu avinstallerat ringklockan Ds.

Att leva livet

Ingen tidig kväll ikväll heller. Kvällen började trevligt (som vanligt) hos jonathan och avslutades på olles med skjuts hem dessutom, hur bra som helst! Nu gäller sängen, tagga fia-prov imorgon!!

Packlista

Efter ett 40 min långt samtal med både min mor och min far så börjar jag inse paniken över att flytta. Inser ni hur mycket som ska fixas? Speciellt när man flyttar ca 60 mil söderut. Allt löser sig, tvekar inte en sekund på det speciellt med tanke på att jag har världens bästa föräldrar. Men hur seriöst är det inte att verkligen skriva en checklista på vad som ska packas ner och ta med, vad som ska inhandlas och vad som ska fixas med jobbet och lägenheten innan allt är grönt och jag kan åka? Det känns lite läskigt iallafall, men det kommer bli grymt awesome!

Okej?

Fan vilken seg dag. Upp tidigt, död som en kamel, mot mimer, tråkiga pisslektioner och lyssna på dåliga låtar och gnälla på folks frisyrer. Vad mer kan en dag innehålla? Ja, typ roligheter. Fan vilket bra liv jag lever. Ikväll ska jag fan ta det lugnt, plugga, fördriva tid och mysa. Det blir nog en kanonkväll ska ni se. Borde kanske träffa brorsan också, det var några dagar sen (hehe). Nu kör vi lite genetik!

Three months and I'm still breathing

Ursäkta mongobilden, men sådär såg jag typ ut innan äventyren igår. En ölindränkt t-shirt och tuperat&uppsatt hår. Eh.. Men vi hade fruktansvärt roligt förutom mitt lilla breakdown i mitten, men det är okej, man får göra så ibland. Idag är jag uppe med tuppen och ska bege mig mot skolan exakt...NU.

Flickan med kavajen säger godnatt

Vadå lägga mig ner i sängen och dö nu?

Ebba tycker till - stenhårt

Jag sitter och är galet arg just nu. På människor såklart. Och detta måste ut. För det första måste jag bara få säga att vissa gånger är jag orsaken till saker/konflikter/bråk/intriger/kalladetvadfannivill för att jag är för naiv, godtrogen, blåögd och bara allmänt cpskadad. Fast det är fortfarande inte okej att va ett jävla ASS, det är det aldrig. MEN lite mer okej om jag är dum i huvet, men då ska man va pure ass. Det är galet, äckligt, vidrigt, fult att hålla på och ljuga en i ansiktet, det kan vara det värsta ever. Komma med en massa äckliga jävla smör-kommentarer och bara snacka en jävla massa bullshit för att sen komma tillbaka och visa en annan (den rätta) sidan av sig själv. Då blir man bara äcklad och vill döda folk. Inte folk, dig. För att du är socialt inkompetent och ett jävla skämt.
Sen måste jag bara få uttrycka ännu mer ilska. När man verkligen försöker och försöker för att få en relation att gå ihop, spelar ingen roll vilken relation det är. När motparten verkligen vet att man försöker, och typ spottar på en tillbaka genom att bara irritera en och typ vara dryg. När ska folk växa upp och skaffa sig ett liv? Herregud.

I told you not to leave me alone

GANSKA glad tjej som inser att studenten är om..vad sa vi? typ 35 skoldagar! Ganska så jävla sjukt. Studentmössan är iallafall i tryggt förvar hemma hos mig tillsammans med skumpa-glaset och guldpennan. Nu gäller en jävla massa plugg, fyfan. Men har ju bara PA100, eng-tal, sv-nationella, filosofi-prov och lite sånt. Ganska lagom mängd plugg. Ellerrrrrr? "aa" så äre inte det ;PpPPPppPpPPppPPP

Fan ta detta

Bra att nåt är fel på mig. Har ju inte alls legat och spytt hela morgonen och haft så ont i magen att jag vill skära ut den med ett gem. Fan vad jag nästan älskar mitt liv nu. Ah, orkar inte. Draggen nästa.....

"Är jag trött?" "Nä!" Också är jag det ;PpPpPppPP

Tidigaste kvällen på länge! Kvällarna blir bara tidigare och tidigare! Bra. Ännu en mysig filmkväll med täcke, cola, chips och godis. Usch, fortsätter det såhär så blir det strandad val @ beach 2010, men äsch. Vem fan bryr sig när man lever livet?

Pulverpås-Niklas

Dagen började med en försovning. Inte så konstigt med tanke på att kvällen blev hyfsat sent igår. Men det är smällar man får ta om man lever livet. Två lektioner, god lunch och lite gjort = en helt perfekt dag. Sedan mötte vi upp sara, sabbo och nikkepp m.fl och drev runt lite. En latte fick online bjuda på och massa skratt har andra människor bjudit på. ;PpPpPp-grupper och pulverpås-Niklas, vad kan gå fel? Sen vankas det filmkväll!

Fire in my eyes and boys on my mind

Alla dessa facebookgrupper gör min dag. Hur roliga är inte alla ";PpPpPp"-grupper? Haha, jag dör. Nu lyssnar vi på fille-Ola och förstår absolut ingenting. Existentialism? Meningen med livet? Jag säger såhär: livet är ett skämt, men vem skämtar med vem?

Filmkväll

Ännu en sen kväll denna helg. Dock den tidigaste sen i torsdags! Bra jobbat helt enkelt. Mitt alarm ringer om 5 timmar och 9 minuter och då ska jag upp och studsa mot draggen. Kvällen har bestått av en filmkväll på dalen med allt som hör till; chips, godis, dricka, täcken och fint sällskap. En helt perfekt sliten söndagkväll helt enkelt. Nu ska jag hooka med sängen, natti!

Föräldrar på besök

Jag vaknade för typ en timme sen, eller egentligen så tvingade jag upp mig själv för att inte sova bort hela dagen. Det går inte riktigt bra för mitt lag, det fanns inte ens smör till mina mackor som jag skulle äta till frukost. Inte ok. Så jag åt mackor utan smör, äckligt. Nu fick jag veta att min mor&far kommer hit om nån timme eller så. Och vad händer då? Panik. Föräldrar som har så städat och fint i sitt otroligt ombonade hem kontra sviniga ungdomar som kanske inte orkar städa hela tiden. Just nu tycker jag att det är ganska städat hos oss, men min mamma skulle nog svimma lite. Äsch, dra fram dammsugaren och sluta klaga, kärring. Eller hur?

Sova

Klockan är kvart i fem. Jag är vaken. Kan nån förklara det? Jag kan. Jag har varit på efterfest, nykter såklart. Det känns som att detta har varit den mest ovärda kvällen i mitt liv. Jag vill bara sova, inte vara ensam, äta mat och sova. Glömde jag säga att jag vill sova också? ........ Inte ok. Nu går jag i ide.

Random

Har träffat Agnes och Felicia en snabbis på Waynes (med tre e). Alltid lika roligt att bli påmind om vilka dumheter man gör. Fan vilken galen kväll alltså. Dumheter och smärta är ord som kan beskriva kvällen helt klart. Jag har helt allvarligt ont överallt.. Iallafall så är det bara att ta en alvedon, sprittvätta sår, linda knän och ta nya tag inför kvällen. Inget gnäll här inte! Har även fler idéer till Checklistan! Men dom blir lite hemliga tills vidare! Jag har även fått mat i min mage; nudlar, bacon och kalla pommes, riktig gourmetmåltid må jag säga! Nu ska jag vila en stund, do widzenia! (= på återseende på polska)

Wild and crazy

Kom hem nu. Från en galen kväll. Har sovit som en gris, verkligen. Kvällen började med förfest på daaaalen, vin och folk. Fortsatte med ännu mer vin, sen hoff och jag dog. Har ont överallt, min mobil är helt pajj och ja, livet suger. Nu ska jag verkligen tänka över vad jag gjort och bli en mätt, fräsch människa igen!

Bilder

1. Glömde säga att jag fått min balbiljett, apropå att min baldejt ringde precis och frågade om jag bytt färg på klänningen. Men det hade jag ju inte, så nu har han införskaffat ny kostym med matchande fluga!
2. Min middag: brända köttbullar och överkokta buljong-makaroner med ost. Ser det gott ut eller?
3. Kvällens party-outfit. Och ja, jag är Flickan med kavajen igen.
4. Biljetten till himlen ikväll. Nu kör vi!

Checklistan

Ny kategori som ni ser nedan. Checklistan är alltså det jag ska hinna med på mina två sista månader i Umeå. Dessa är endast ett axplock av allt:
- dra på random roadtrip med Rolle
- studentbalen
- STUDENTEN
- fixa ett perfekt minne av min Umeå/gymnasietid i form av film, musik eller bilder
- klassfest i lägenheten
- uppleva en sjujävla massa awesome party



Majblomma

Jag hade precis kastat igen ytterdörren och slängt datorn på skrivbordet, kollat läget i köket och varit på toa när det ringer på dörren. Vem fan kan det vara? Jo. Ingen mindre än det sötaste barn jag sett! Så jag blev en majblomma rikare och en ynka guldpeng fattigare. Majblomman iår är dessutom ganska fin, så det blev helt perfekt! Nu gäller lite pa100 innan jag ska duscha och sånt. Fredag är likamed balluns och självklart ska fröken Persson ballunsa ikväll!
(psst, ska fixa nya kategorier till bloggen också!)

Jahaja

Okej. Jag har nu tackat ja till jobbet i Stockholm. Detta betyder, mina vänner, att jag har drygt två månader kvar att leva och upptäcka Umeå. Nu gör jag karriär i två hela månader, göra allt som Umeå har att bjuda på. Sen drar jag vidare och Umeå är passé. På återseende, folks!

Jeansshorts

Avslutade dagen igår med ett litet besöksrekord. Inte helt fel! (Hej nyingar!) Jag kom inte i säng så tidigt som jag hade hoppats igår, så lite trött är jag allt. Men, två lektioner sen är det en fet helg på g! Kommer bli kanoners! Dagens outfit består av mina favoriter jeansshortsen! Blir att inskaffa ljusa till sommaren! Men, det är iallafall fantastiskt att få ta fram sina jeansshorts efter en lång och kall vinter!

New

Ta-da! En ny favorit helt enkelt. Nu har jag typ nästan lite eller inte alls pluggat färdigt inför religionsprovet imorgon. Men lyckan just nu får ta överhand. Nu ska jag mysa till en film och somna tyst&lugnt som ett yttepyttelitet fjuttigt gulligt puttinuttigt barn. Nattinatti, folket!

Hej och hå..

Herregud. Jag förstår det fortfarande inte. Det snurrar i mitt huvud. Text, ljud och bilder samtidigt. Jag kan absolut inte sitta still med benet. Jag kan inte sluta le. Jag andas snabbt som en tok. Jag måste lyssna på stämningsmusik. Jag har jobb i Stockholm efter studenten. Jag kan flytta dan efter om jag vill. Jag har betald lägenhet fr.o.m 1 juni. Jag älskar mitt liv. Men. Vad hände med att jag nyss sökte till universitetet? Vad hände med att detta är en once-in-a-lifetime-opportunity. VAD HÄNDE MED ATT JAG HAR TVÅ MÅNADER KVAR I UMEÅ?!

Spellistor

Jag har upptäckt att den där dancefloor-spellistan som det görs reklam för på spotify faktiskt är ganska bra! Fett party om inte annat! Jag ska verkligen skapa min egen utifrån den och varva låtar därifrån med låtar från min egen party-lista (inget party utan lite dansband). Jag är iallafall kär i en viss låt som Agnes vet exakt vilken det är. Den börjar it's gonna take a lot to drag me away from you. Känner ni igen? Remixen är iallafall kanon och ska spelas nu i duschen, hehe.
Förresten, det jag lovade att visa kommer idag också, fast lite senare!

Förunderligt

En hel skoldag är förbi. Jag har varit förvånansvärt trött, förutom på svenskan då jag nästan inte orkade mer. Nu känner jag dock att tröttheten håller på att äta upp mig inifrån. Men jag har icket tid med sådant trams. Här ska skrivas pa100 tills ögona blöder, jag spyr och allt socker i lägenheten är slut!
Har även insett att jag faktiskt kan ta tillvara på små ljusglimtar. Förklaring lyder: mitt i allt kaos och all drama som är på gång, så kunde jag verkligen njuta av det halvt värdelösa vädret till tonerna av Red Hot Chili Peppers - Scar tissue. På något sätt så gör den mig typ glad. Och på något sätt är jag lite nöjd med min tillvaro. Det är förunderligt.

EH ASPIGG

Klockan är ju 08:23.. Jag har alltså sovit ungefär 5 timmar. Knappt. Jag låg nämligen vaken hur länge som helst för att jag inte kunde somna. Har sovit cpdåligt också, bara drömt om poliser! Jag är en riktig zombie just nu, men det är fan självförvållat. Gud vilken mysig hemmakväll det ska bli ikväll, ska sova som en galning i soffan! Först ska jag bara göra bort ett prov.. Gud vad kul. Sen gäller verkligen pa100 alltså, måstemåste börja komplettera skiten, ska ju typ in om en vecka.. (!!!!!!!!) Ah, jag måste skaffa bilder, jag vet att inlägg blir tråkiga utan bilder. Jag måste faktiskt visa en liten smygis som jag pysslat med, får visa ikväll!

Tidig kväll

Ja, kom nyss hem.... (02:58) Jävligt bra. Börjar 9.20 imorrn, men noga..  Ah, jävligt händelserik, konstig, jobbig, hemsk kväll men samtidigt ganska kul. Har för första gången blivit stoppad av polisen och jag har nog ALDRIG varit så rädd i HELA mitt liv! Jag skakar typ fortfarande. Fyfan. Fock aina säger jag bara.

Bra jobbat

Jag ska inte fortsätta gnälla om mitt filosofi-prov from hell. Därför ska jag be om att få dela med mig av mitt lyckade NkB-prov som vi fick tillbaks resultaten på idag. Med samma resultat som naturkunskapsguden Niklas med vingarna så kan jag inte känna mig annat än nöjd. Good job, Evelina. Nu? Tillbaka till filosofins tråkiga och avancerade värld..

helvete

Jag KAN vara världens argaste människa just nu. AD/HD och damp är fan ett faktum. Jag hatar att jag går en kurs som jag INTE förstår ett fruktansvärt litet jävla skit av. GUD VAD KUL! Fuck fia

Balbiljetter

Tack gode Gud att vi fick balbiljetter! Bra jobbat, johan! Tydligen brutal kö, men noga då.. Skiter väl jag i när jag inte behöver stå där, ehe.
Besöksrekord igår, hej alla nykomlingar, tihi. Eller nåt!
Och förresten, godmorgon folket! Hyfsat sliten chey, nu blir det smink on.

Ehe

Oops, glömde bara säga att du är äcklig :) Vissa människor vill man bara döda, skratta åt och typ spy på. Hurra för världen vi lever i. På riktigt nu, godnatt.

Klippklipp

Tihi, jag fixade till min sidecut! Har varit hos min kära vän Jersqa ikväll. Vi har snackat skit, catchat up och bakat kärleksmums, gaalet gott! Åt smet + kakor så jag typ mådde illa och såg gravid ut i vecka 31, asbra. Nu tänkte jag plugga lite filosofi, men kom på att klockan var för mycket och att jag egentligen borde hjälpa bror med firman. Så jag va snäll och gjorde en ordentlig kraftanställning och sorterade, gick igenom fakturor/påminnelser och räknade ut inkomster + utgifter denna månad. Åh, jag älskar sånt där! Typ mitt drömjobb, förutom lärare då. Imorrn måste jag verkligen hetsplugga till provet. Lär dock sluta på olles, ehe..
Godnatt bitches!

Hemlis....

VAD HAR JAG GJORT?! Hihihi..

Talskrivning

En macka med västerbottensost och salami, varm choklad och en dator. Här ska skrivas tal i Eng C!! Vad händer sen? Svänga tillbaka till stan 16.45 och njuta av solen med favoriten.

Inte helt okej förmiddag

Igårkväll fick jag ett samtal 23.19. Vem fan i hela jävla helvetet ringer nu? tänkte jag och tryckte på "ljud av". Sen ringer det igen.. VAD FAN ÄR DET NU?! Agnes.. Aha, kanske ska svara. Jag snackade lite om kvällens bravader och om hur dumma i huvet vissa människor är. Jag hade skrivit till henne "ring mig sen" innan jag loggade ut på msn, men jag låg fan och SOV när hon ringde. Lite irri. Men aja, sen kom hon på en superidé. Att gymma på morgonen. Ja, vi bestämde så. Vi gymmar på draggen efter första lektionen. Massa tjejsnack, aggressioner, uttryck som "fittihori" och stress har förmiddagen bjudit på. Väldigt spännande.
Sammanfattningsvis:
Man kan inte lita på någon i hela världen, alla är fitthuven och kommer bara förstöra.

Godmorgon världen

Ja, precis. Ny dag = nya möjligheter. Som jag sa igår. Jag har haft världens mardröm och har lite panik just nu. Verkligen en dröm som man skulle kunna göra en skräckfilm av, fyfan. Solen skiner ute, favvojeansen är på, gymmar-grejer är nerpackade. Nu taggar vi en ny dag, right?

Tack för idag

Ska vi säga godnatt nu eller? Imorgon väntar en ny dag och nya möjligheter, nya problem att stöta på och nya misstag att göra. Vi har alla förutsättningar för att det ska bli en bra respektive dålig dag. Vi får helt enkelt se hur jag gör! Imorgon väntar uppstigning 06.00 och mot min gamla kära skola Dragonskolan där jag ska stå och hänga på klassrumshandtaget kl 08.20. Det blir galet bra. (Eller galet tidigt, vilket som). Ikväll har jag...slösat bort tid på facebook och läst bloggar typ. Så sjukt ovärt. Dock pluggat liiiite filosofi och skrivit liiiite på mitt engelska-tal. Jag har även hunnit inse mina fel och brister tack vare Agnes. Nu verkar det som att jag ska bli utskälld precis innan jag går och lägger mig, passar väl skitbra, va?
Godnatt folket!

Dagens bilder

Mhm, dagens bilder! Överst: dagens fynd! En klocka helt i gummi, ett armband och två ringar, hell yes! Sen en bild på typ dagens outfit eller nåt. Jeansvästen är på!

Usch

Av någon anledning så valde jag om tyngsta, värsta kurserna ever och har så sjukt jävla tokmycket att göra i skolan nu. Så, vad gör jag? Gnäller och sitter på facebook. Bra, Evelina!

Fan

Det är över. Allt är över.
Fan vad jag sumpar allting.
Fan vilket vakuum jag lever i.
Fan vad less jag är.
Fan vad jag vill ha godis.
Fan vad jag ska gnälla och tjura ikväll.

Ojoj

Jag är väl inte jättevan med att kliva upp såhär tidigt. Vad hände? Från lov till uppstigning 06.50?! Känns fan tungt, men solen utanför och dom tidiga plusgraderna håller mig vaken. Har drömt sjukaste drömmen om min kära NK-lärare Monica Sundqvist, what's up with that?
Aja, folks, nu kör vi!

Påsklov = passé

Då var lovet passerat. Vad har vi åstadkommit? Vi har festat, hängt med skönt folk, varit sjuk, skrivit högskoleprov, anmält mig till universitetsstudier, slösat pengar och levt livet. Kan ha varit bästa lovet på länge, men allt har sitt slut. Imorgon börjar skolan igen, 8.20 @ draggen, då kör vi!

Nya korkar på cola-flaskor?!

Jag har ännu ett kriterium för min blivande man att uppfylla. Eller rättare sagt en arbetsuppgift. Han ska nämligen öppna korken på dom nya cola-flaskorna! För fyfan va ont det gör!! Vad har hänt med dom?!

Soptipp?

Hej och välkommen till mitt kök! Nu ska jag städa..

Universitet

Jag har nu sökt till universitetsstudier. 13 hela program blev sökta i orter som Umeå, Lund, Stockholm, Visby, Uppsala och Göteborg. Programmen har varierat från lärarprogrammet till kriminologi.

Söndag

Såhär ser vår dag ut! Jag är sympatibakis med Agnes och sitter på balkongen och solar/kedjeröker och snackar skit. Helt okej faktiskt, minst sagt!

Smältost

HEJ! Ja, en krogenkväll som slutade i lesshet men ändå avslutas sjukt skönt med gratis skjuts hem, mjukisbyxor, en Agnes, MASSA smältost och pommes. Helt okej, eller vad säger ni? Egoboost och smältost är livet!

Äventyr

Ja, min mun är sned. Jag ser faktiskt ut sådär! Kavajen är på, håret är rufsat och min sjukdom är förnekad så nu drar jag iväg på nya äventyr!

Hell yes

Åh, min Gud! Jag vill ha den! Mamma ska fixa den åt mig, hoppas jag! Det kommer nog bli asbra! Nu ska jag slänga mig i duschen och göra mig fräsch och sen dra iväg på nya äventyr. Jag har inte tid att sitta inne, jag ska leva livet medan jag kan!

Lördag

Det är fan lördag idag. Vad är kvällens planer? Ligga hemma. Igår var det fredag. Vad hade jag för planer då? Ligga hemma. Vad gör min 10 år äldre bror ikväll? Dricker öl. Inte okej! Det är jag som är ung som ska va ute och "kärj" (norrländskt ord för att va ute och stöka dvs festa) och dricka öl, inte min pensionerade bror. Illa illa.. Men jag roar mig med att läsa typ Jackie's blogg istället.

Sliten chey

Har äntligen fått komma hem och ätit mat. Middagen fick bli hemgjord nachotallrik, galet gott! Högskoleprovet tog nog ALLA mina krafter. Bäst för Högskoleverket att det gick bra! Facit finns nu på hemsidan så jag ska hålla tummarna och räkna på ett ungefär om det gick bra. Storebror ska ju iväg ikväll så jag blir helt ensam och övergiven. Hur ska det gå till? Det blir kanske en titt förbi nån förfest, sen hem och sova i soffan med ben & jerry's, YEHES! Låter det inte underbart så säg!

Tidig morgon

Ja, 06.00 klev jag upp från sängen. Lagom sliten, dock så vaknade jag faktiskt inte inatt av att jag höll på dö av frossa/svettas ihjäl tack vare febern. Lite friskare kanske? Dock så är halsen semzt. Uppsvälld som typ...en fotboll? Jag har knarkat alvedon som en galning och har inte ens halstabletter med mig, good job, Evelina! Men nu ska jag skala morötter att ta med, jag tänkte så HIMLA bra igår så jag har absolut ingenting förutom morötter som jag kan ta med mig till mitt 8timmars-prov, helt okej!
Önska mig lycka till...

Que?

Storebror säger, när vi ligger i soffan och håller precis på att somna, att han ska på balluns imorgon. (Balluns=fest) Så, han behövde kläder. Och vad gör han? Jo, gott folk, han lånar kläder av sin kära lillasyster!! What's up with that? Är vi helt normala? Skitsamma, vi är helt underbara ändå. Jag måste få erkänna att jag är beroende av Jackie Ferm's blogg, jag avgudar henne. Och Cimon såklart. Jag måste sluta läsa bloggar..

Inte okej

Jag ska nog gräva ner mig tills på måndag. 8.20 på Dragonskolan. Hur random är inte det? Har varit där en gång sen vi flyttades till mimer, och nu har jag helt plötsligt två lektioner i veckan där. Fuck draggen som stal två av mina sovmornar. Inte snällt. Det känns bara helt ovärt att vara sjuk över en helg. 5ive ikväll och Corona imorrn, men inte för mig. Jag ska ligga hemma i min säng och sova mig frisk.

Syskonkärlek

Fräsch tjej gick till konsum i mjukiskläder. Får man ens se ut sådär utanför sina fyra egna väggar? Styrde ihop tacos till middag iallafall, men det va ju JÄVLIGT synd att jag har ont i halsen, är illamående och tycker att allt smakar konstigt. Ehe.. Ah, det är iallafall fett synd om mig. Jag är fantastiskt tacksam över att jag har min bror. Trots att han inte tror att jag är sjuk och låter mig laga middan så är jag glad över att jag har nån runt omkring mig ibland. Nån som säger konstiga saker när han är på bra humör. Som "you don't know how it feels to be a ost" eller citeterar Simpsons med fula rörelser. Eller nån som stormar in i mitt rum på fredagseftermiddagarna och dansar världens fulaste dans i långkalsonger som kallas Fredagsdansen. Jag och min kära storebror ska styra upp fredagsmys. Då är jag tacksam över att vi har en soffa där vi kan ligga raklånga åt varsitt håll. Med varsitt täcke, varsitt glas cola och en gemensam chipsskål och bror som regerar över tv-dosan. Det är vad jag kallar syskonkärlek.

Saker som ingen annan tycks se

Jag har tänkt på en grej. Man kämpar ganska mycket, iallafall jag. Jag kämpar för att få behålla vänner i sin omgivning, jag kämpar för att folk ska tycka om mig, jag kämpar för att ha kvar vänner överhuvudtaget. Hur länge tror ni man orkar kämpa så jävla hårt? När man kämpar för att göra allting rätt men allt blir så fruktansvärt fel ändå, och man blir tvungen att kämpa för att fixa det man gjort fel. När man verkligen vill att personen i fråga ska se hur mycket man kämpar och förlåta en. Äsch, allting kommer till ett slut. Antar jag.

Hon tror ingen ser

Jag är fan duktig ibland! Jag har ring universitetet och fixat kallelse, ätit frukost (14.30???) som smakade konstigt och t.o.m. fixat försäkring till mig själv! Ni vet, när man är myndig och inte bor hos sina föräldrar så är man tydligen HELT oförsäkrad, och sånt får man ju fixa själv. Vuxenpoäng eller vad? Och ännu mer vuxenpoäng ska jag skrapa ihop nu när jag sätter mig framför kraftverket (vår stationära dator) och betalar lite fakturor till UIP AB.
Jag ska verkligen kämpa med att bli frisk också, kämpa för livet typ. Känns ju inte awesome att sitta typ flera timmar och skriva högskoleprov med feber och grejer..

Sjukling

Feber, frossa, yrsel, illamående, halsont och värk i hela kroppen har min morgon bestått av. Vaknade runt 6 imorse och höll på frysa ihjäl, hämtade filt och överkast och försökte somna om. Vaknade några timmar senare och höll på att brinna upp. Inte okej. Nej, usch, nu är det faktiskt synd om mig och ingen som tar hand om mig!
Har dessutom ringt om det där jävla högskoleprovet, MEN inte fan har jag nån kallelse. Helvete.

Kvällen

Tjankan, Felle och jag påbörjade nya äventyr i(går)kväll igen. En sväng förbi Sofiehem innan vi skulle till Berghem. Misslyckat nanting och vi drog till Krogenkrogen på kareokenight istället. Inte heller så lyckat. Några skratt fick vi iallafall. Kvällen har alltså resulterat i ett trasigt halsband och en svängom på dansgolvet med Jonas, helt okej! Känner nu att jag kanske borde sova i lagom tid på kvällen. Har inte varit hemma förrän 2-3 alla kvällar hela den här veckan, typ. Jag citerar Felicia: men kul har vi haft!

Du kan få mig hur lätt som helst

Agnes kom hit, två timmar efter att hon sa att hon SNART skulle komma. Bra, Agnes, men jag tycker om dig ändå! Vi styrde iaf upp mat; fiskpinnar, fiskpanetter och makaroner. Nu har hon brummat iväg för att möta upp en annan chey, men vi har sagt en tid. Max halv tolv, eller var det elva hos mig?

Panik!

Gud va kul att ALLA fått mejl om högskoleprovet utom jag! Har ingen aning om vart jag ska va eller nånting. Så mycket jävulskt drygt, blir BARA sur. Självklart är man ute i sista stund och mejlar inte och kollar upp det förrän nu. Fan vad jag hoppas att jag får svar SNART!

Kom galenskap

Hyfsat jävla slitet.. Vaknade halv 1, sov till halv 3 i soffan, duschade och har sovit tills nu. Värd dag.
Nu fick jag världens sämsta nyheter, gud va kul. Jag vill ha min Agnes..

Always stay cool, like a lady

Vaknar upp med halsont och värk i hela jävla kroppen. Verkligen ont överallt. Så, idag har jag STOR anledning att ligga och tycka synd om mig själv, vilket jag ska. Jag har två halvätna burkar ben&jerrys, paj i kylen och tv+dator. Detta kan bli en bra dag ändå. Såna här gånger saknar jag min kära mor, som kommer in med te och mackor, lagar precis den mat man vill ha bara för att man är sjuk. Mac duger inte riktigt, han tycker mest att jag ska sluta gnälla och gå ut och arbeta. Typ. Men, jag tillhör en annan generation, vi är lata. Så är det bara. Och nu ska jag kurera mig med glass och uppvärmd mat.

Listen to the songs and learn to sing along, on the radio, radio.
Got fire in my eyes and boys by my side, they're mine you know.


Dessutom har jag fått höra att du lever. Du finns faktiskt. Jag som försökt verkligen tro att det bara var en hemsk, overklig mardröm som absolut ingen ska behöva uppleva. Men du visar livstecken, och allt spelas upp igen. Och den här rädslan som jag bitvis försökt äta upp, den börjar växa igen, nu när jag vet att du finns. Inte alls så långt ifrån mig heller. Fan.

På liv och jävla död

Hemkommen i välbehåll från Olles. Trevlig kväll med random, trevligt folk. Dock alldeles för nyktert för att va en onsdag på ett lov, men hey, jag är duktig flicka! Och vad gör jag när jag kommer hem? Kläderna ligger som ett pärlband från ytterdörren till sängen, myskläderna är på, filmen är redo på vlc när jag blir sugen och deppmusiken är på. Livet är framför mina fötter, dock har jag fortfarande ont i dom sen i torsdags. Så jag lugnar ner mig lite, lutar mig tillbaka i mitt kudd- och filtparadis i sängen och känner lugnet.
Två fina citat först bara, från vår käre Lasse L såklart.
Du skär, skär som laser och jag har inget vettigt försvar

Jag vet vi var unga och somliga vill kalla oss för dumma
men jag saknar vår naiva blick och att varenda känsla var på liv och jävla död

På liv och jävla död var det, folks!

Evelina goes älska med sängen, you should try it!

Jag körde genom regnet för att hämta hem dig

Efter en fett slapp dag idag känner jag nästan att jag måste göra nånting. Har legat och sovit i Agnes soffa i typ en timme innan jag blev bjuden på hemgjord palt. Helt klart dagens höjdpunkt! Nu är Agnes i duschen och jag umgås med intranätet ett tag tills hon är klar. Vad gäller sen? Få se nu, det är lillördag (aka lilla horafton) och vi har lov.. Jo, det blir nog Olles!

Chey

Den glada tjejen på bilden ska vidare på nya äventyr. Denna gången får vi verkligen se vart det slutar!

Middag

Kvällens middag som jag knåpat ihop! Egentligen bara en ost och skinkpaj, men jag spetsade det hela med att byta ut vanlig äckelost mot västerbottensost. Hur cpgott som helst, och vad kunde göra saken bättre om inte två favoritmiddagsgäster?
Nu väntar jag på att nånting ska hända! Ciao!

Gör som jag, dröm på!

Har hunnit duscha och bli fräsch, gjort pajdeg som ska ligga i kylen och vila en timme innan jag ska ge den en omgång. Promenaden blev på 40 minuter och räckte nästan till Umedalen och tillbaka. Med Lasse Lindh i öronen såklart. Jag gick runt och log åt hela världen typ, och fick ett vänligt främmande leende tillbaka. Det gjorde min dag.


För jag vill ha mera, ge mig lite mer
Kan jag få allt nu, nu när ingen ser?

Bortglömda bilder

Ohoho, ursäkta mig, men jag ska gå ut och ta en långpromenad innan jag ska börja göra västerbottensostpaj. Jag tänkte då lägga in lite Lasse L på telefonen, och då började jag kolla på bilder och var bara tvungen att lägga in lite innan jag tar på mig joggingskorna!
Exakt såhär såg det ut när jag kom hem en sen natt (från Agnes bdayparty). Bakismat OCH fyllemat på samma gång? Min bror & crew är för roliga!
Jag och den mytomspunna Linn Landström på 5ive efter Lillemors 19årsfest.
En helt galet rolig kväll och det jag minns mest var LINN, seriöst snack och hemlisar, toaletter, prata norska och typ åka bil och skratta ihjäl mig. Damn vilken bra kväll det var, inte minst för att vi va så snygga!
Påskägget som jag och Robin hittade. Blir du avis, Tjankan?
Och varför inte en ful posebild på mig själv där jag ser ut att gråta? Fint, va? Ja jävlar.. Observera min konstiga ögonfärg!
Nu ska jag GÅ. Ciao

Frukost!

Jag har nu ätit världens godaste, mysigaste och finaste frukost. Kanske inte riktigt så, men den va fin! Under frukostens gång reflekterade jag över mig själv, medan jag tittade ut över den grådassiga parkeringen och blev arg över vädret. Iallafall så kom jag fram till att jag vet att jag gör fel, jag gör enorma misstag som ibland tyvärr drabbar andra. Men just den här gången så vet jag att det är mitt fel. Ditt dåliga välmående är mitt fel och det är jag som ska få skulden. Jag vet även att hatet man bär omkring inombords är den värsta, så vräk ut över mig. Spy allt som du önskar brann i helvetet på mig, jag tar emot det. För jag vet att det var mitt fel. Bara och endast mitt fel. Jag vill så gärna rätta till allt, men jag antar att det inte går, så tills dess: kasta all din inneboende skit på mig, så att åtminstone du kan få må lite bättre.
Så tillbaks till frukosten: jag var ambitiös och satte på kaffepannan och kokade ägg. Jag gjorde te, tog fram skorpor och björnbärsmarmelad. Men jag kände att det var ganska onyttigt så jag tog fram hårdbröd och skinka också. Och kaviar till äggen såklart.
Och jag känner inte ens ett obehag över att äta en trist singelfrukost med mig själv. Inte alls! Jag tror att jag börjar bli vuxen, eller van vid singellivet kanske!
Förresten tänkte jag avsluta inlägget med att uttrycka min saknad av August. Din lilla busparvel som var så liten och skör när du föddes, och nu ett helt år efteråt är du stor och rund om magen som alla andra barn. Vårt lilla mirakel! Du har ju fått ett munspel nu, av din faster, så moster Evelina får ta och komma ner och lära dig!

Lasse och lasse

Lasse W har fått stark konkurrens numera. Nog för att Mr W kommer vara en av mina största kärlekar, men Lasse L är väldigt väldigt fin. Han blir nog trots allt nr 2, fast han just nu spelas allra mest. Han är som min nya fjantförälskelse, medan LW är min stabila trygghet. Vi säger så!

Picss

Nedan följer lite bilder. Random bilder som jag bara vill lägga upp!

Jag är poetisk idag.

Ja, det är jag. Jag känner mig på något konstigt humör. Och det kommer säkert komma nånting bra ur det här också.
ag vill dricka mig full som ett svin och spåra jävel och va lycklig och inse att det är vår och bli kär och LEVA LIVET
Jag vill dricka mig full som ett svin och spåra jävel och va lycklig och inse att det är vår och bli kär och LEVA LIVET. Jag och Lasse Lindh ska trolla tillsammans. Få mitt mansion att skina som en diamant eller typ som min nyborstade tungpiercing. Det blir fetbra.

Spännande!

Tjagnes kallade på mig igår, och jag hoppade i min Supersnälla SilverEvelina-kostym och kom till hennes undsättning. Vad hade vi för mission denna gång? Nässpray. Så jag ersatte min sköna soffa där jag hade täcke, chirreoch drille för att sätta mig i en äckligt kall bil och huttra tills jag fick ont i käkarna. Sen fick Statoil Öbacka komma till vår undsättning innan vi drog till Mariehem och skjutsade jonas + gf till ersboda, där vi stannade en stund. Vissa drack gratis sprit, andra tittade på.
Jag har nu vaknat upp i Agnes fantastiskt sköna gästsäng och jag tror nästan jag ska ta den under armen och gå hem. Nu lyssnar jag på Lasse Lindh och blir glad medan Tjagnes duschar. Jag tror att jag älskar honom! Bilen får ta mig till honom i sommar.
Kom kampsång, kom kärlek till dom som saknar nån om natten!

Over and out!

Positivitet är allt.

Små grejer kan få en så glad. Liksom bara en tanke, världens minsta grej. Det kan va ingenting, som man vänder till något positivt i sitt lilla komplicerade huvud. Det kan också vara tvärtom, men på nåt sätt kan den där lilla, lilla, pyttelilla ljusglimten lysa upp den mörkaste situation.
"jag saknar dig hora" - och guess what? saknar dig med, ditt lilla äckel.

Fanfanfan

Så går det när man heter Evelina Persson och är totalt jävla sämst.
Godnatt.
Kelly Clarkson - Already gone

HELL YEAH

NANANNA JAG ÄR BARA SÅ HIMLA BRAAAAAAA!!!!
Vill jag ha något, så fixar jag det. Det är fan inte svårare än så!

Arg kväll

Jag blir irriterad när folk snackar allmänt bullshit om sånt man inte vet något om. Speciellt när min mamma gör det. Om mig.

Radion spelar aldrig våran sång

Bara för att alla lägger upp groteskt fula bilder från torsdagen så måste jag haka på.
Vi är tydligen inte snyggare än såhär, MEN roligt hade vi!


Skidtur

Japp, tro det eller ej, men jag använde lite energi åt att slita fram mina gamla racerskidor inkl. stavar ur garaget, knöt på mig pjäxorna och gav mig ut i spåret. Det sämsta skidspåret jag någonsin haft kontakt med. Spåret höll inte för fem öre, stavarna sjönk ner varje stavtag och benen fick jobba värre än nånsin. Men spåret höll inte för skidorna heller, knappt. Så jag fick slita som ett djur för att ta mig runt. Gud i himlen så less jag är nu. Därför skall jag belönas med mammas magnifika påskmiddag.
Glad påsk!

Acceptans

Alla söker vi efter nån sorts acceptans. Speciellt från våra allra närmaste, familjen. Blir man inte accepterad av sin egen familj, ja, vad fan gör man då? Man tycker att ens föräldrar ska älska en gränslöst trots järngrejer i kroppsdelar, inristade grejer i huden, sexuell läggning osvosv. Jag blir så fruktansvärt besviken när man inte blir det. Det spelar ingen roll hur jag förändrar mitt yttre med att färga håret svart, ha för mycket kajal, piercing i tungan, nitbälte eller vad fan som helst, jag kommer ändå alltid vara samma gamla Evelina som lekte med barbie tyst och lugnt om dagarna när jag va sju fjuttiga år och inte hade ett enda problem här i världen. Det är helt sjukt hur otroligt besviken jag kan bli ibland.

Jag är kär

..i Lasse Lindh!

Jag ger dig inte min morgon och inte min dag 
du får nått så mycket bättre, du får hela jävla jag 
Hela underbara, unika jag inte något så fjuttigt som en morgon och en dag

Svenska hjärtan tinar aldrig när dom väl har frusit
Skitsnack, ge mig kärlek och passion och hunger och magi så smälter jag rakt av
Och vi som väntar på något gott vi väntar alltid för länge jag vet, jag vet 
men ett liv med låga krav är som sommar utan sol och vinter utan snö
Och vem vill leva så

Fint

Förlåt för det flitiga bloggandet, MEN som ni säkert förstår så finns det begränsat med aktiviteter här ute på landsbygden. Men vad fan gör det när man har en kall öl, en bastu, delar av en fin familj, mat i magen och min nya kärlek (?) Lasse Lindh!
Fick erbjudande att följa med ut och kriga ikväll också. Trots gårdagens bravader så känner jag mig taggad på att ge mig ut i dimman igen, men eftersom jag befinner mig 12 mil från vårt kära Umeå så blir det svårt.. Jag är dock nöjd med lite påskgodis i soffan och kriga med mina ögonlock som trots mitt goda humör tycks vilja ge upp..
Ett tips: sola inte för länge första gången man solar för säsongen.. Då ser man ut som mig. Hädanefter kan ni kalla mig Kräftan.
Over and out!

Erkännande från bondjäntan

Man vet att man bor i Norrland när pappa tar skidorna till stugan för att hjälpa gästerna. Jag älskar min bondiga hemmaort inklusive livsstil!

Bilder, tjoho

Eh, i brist på övrig aktivitet så har jag rotat igenom kameran och insett att det va ett tag sen jag typ la upp bilder. Eller nåt. Jag har bara tråkigt. Så, here we go!
Mhm, gårdagens inköp. Jag skall idka hor med mina älskade, nya skor.
Dessa skönheter gjorde dessutom en bedårande debut igår tillsammans med halsbandet. Good job!
Random bild, hej! Men jag antar att jag var taggad igår!
Och jag möblerade om mitt rum i typ...förrgår?
Och jag va assmart som INTE städade innan jag skulle ta bilder.
Och när jag städade hittade jag ett halsband!
Eh?
Nya solbrillz inhandlades förra helgen!
Jag körde på mittbena en dag!
Hahahhaha, mitt lilla missöde med älskade Rolle.
Mitt face säger: QUE?!
Ja, sådär ser det ut ungefär. Nu har jag kokat ägg och ätit så det luktar ägg i hela lägenheten (äckligt). Nu ska jag snabbstäda och sen bege mig mot Tjankan, i guess.
Do widzenia!

We're were my senses?

Jag har slarvat bort mitt hjärta. Eller nej. Jag har inte slarvat bort henne. Jag har bara typ isolerat mig från alla i en månad eller nåt. Och såna här gånger, när man kanske inte hör av varandra typ every day, så inser man hur mycket en människa betyder. Visst är det intressant?
Nu sätter jag på mysmusik, smygler åt allt lite sådär sött och äter frukost.

Damn girl

Ibland önskar jag att jag inte bara hade systemkamera, utan en kompakt också... Varför? Igår var den roligaste kvällen på länge, väldigt mycket röj, väldigt många nya ansikten, väldigt bra musik, VÄLDIGT snygga skor på mig/ont i fötterna. Då vill man på något sätt föreviga ögonblicken för att kunna titta tillbaka på dom när man är 45+ och närmar sig medelålderskris och måste påminna sig om hur wild and crazy och roligt liv man lekt. Hur då, undrar ni. Bilder säger jag. Dumt. MEN jag ska sneaka åt mig några bilder från någon (Agnes) och lägga upp.
Det bästa med hela kvällen igår var (nästan) friscomålet på max som jag tog hem och åt i soffan. Då undrar ni hur det gick till. Jag har nämligen universums bästa syskon och min kära bror hämtade mig och körde hem mig. Tack Gud för syskon!
Nu ska jag nog få i mig mat, må mindre illa/ha mindre ont i magen och typ åka hem till min älskade skog!

RSS 2.0