Snabb update

Fullt upp hos mig, hela dan varje dag! Åker hemifrån kvart i 8 på morgonen och är tillbaka i lägenheten runt 8 varje dag, det blir alltså långa dagar och bloggandet är ju inte prio 1 om vi säger så. Det jag kan säga är att jag snart bott här i en månad, jag trivs som fisken i vattnet. Haga Norra äger. Solna äger. Stockholm äger. Värmdö äger. Jobbet äger. Livet äger. Det enda som kan verkligen fullända min tillvaro är att ha mina hjärtegull runt omkring mig. Ett av dom hälsar på mig över helgen och kommer hit på torsdag, det kommer bli alla tiders.

Fotboll

Jag kan faktiskt inte låta bli att skratta. Jag laddar upp inför wheels med att ligga på tallparken och steka fläsk i hopp om att få en liten bränna. Jag tog med mig datorn som sällskap och började givetvis läsa lite bloggar. Nu i sommartider så myser alla par runt, äter jordgubbar&choklad, dricker vin och har mys i solen och sommarvärmen. Jag kan inte hålla mig för skratt när jag tänker på vad jag och Love hittar på när vi umgås på tu man hand, vi kollar på fotboll. Nu kanske de som känner mig överdrivet bra tänker: Men stackars jänta som blir tvingad till att titta på fotboll. Men ack så fel ni har! Jag må låta ironisk men ni kan nog inte ana hur mysigt och spännande det är att kolla på försnack, tippa vilka som vinner, gör flest mål eller något annat. Givetvis blir man sugen på något tilltugg och då jävlar får man skynda sig till närmsta affär i halvlek. Sen sitter man där, på helspänn, nästan heltyst förrän någon spännande situation är över och man kan överanalysera den. Och tro det eller ej, men hur charmigt är det inte med en pojkvän som är så insatt i fotboll att man ifrågasätter ifall det går att veta mer än honom. Liksom, vem fan rabbla Champions Leage-mästare och skyttekungar fram- och baklänges flera decennier tillbaka i tiden?

Det jag vill säga med detta är att det där vanliga pojkvän/flickvän-myset kanske inte alltid är så himla bra. Visst, det är ideal och man ska äta jordgubbar och grädde tillsammans på sommaren, men det skiter vi i och kollar på fotboll och brottas istället. Och bara så ni vet, jag är lycklig!

When i get older i will be stronger

Mhm, hela gårdagen spenderades med Niklas och två andra brullor. På menyn stog grillning, norsk karaoke och lek i lekpark. Helt klart en trevlig kväll. Nu står Tobbe på schemat och jag ska alldeles nu studsa till stan. Det är fint väder, jag är på kanonhumör (trots att jag väcktes av ett telefonsamtal) och det är fredag! Är fortfarande lite kluven på vad som lockar mest ikväll eftersom jag faktiskt VILL se Ghanas kvartsfinal och heja fram dom till en semi, sedan sägs det att det bjuds till balluns i umeå och att kära gamla bjurholm bjuder på drag ikväll! Vi får helt klart se vad som händer, men taggad är jag helt klart!

Messiii

Jag är världens bästa lillasyster! Gjorde frukost på sängen till min käre storebror! Kände mig riktigt awesome, faktiskt. Annars måste jag faktiskt erkänna att jag nästan längtar tillbaka till Solna. Jag har varit i Umeå sen i tisdags och är redan less. Visst, det är fint här och mina små älsklingar finns här, men fyfan vad fort man lessnar på detta! Helgen bådar dock gott med en tur till Bjurholmsdagarna och möjligtvis en tur i en hemmalackad Saab på Wheels. Jag antar att det nog blir en sjujävla bra helg!

Nu är jag så jävla rastlös och har så tråkigt att jag kollar på Desperate Housewives, det är fan höjden av desperation! Då är det fan bättre att youtube:a Messi i flera timmar, som jag gjorde igår. Men pojkvaskern är ju fan värre svärmorsdröm än Måns Zelmerlöv!

Nu händer det grejer, håll i hatten!

RSS 2.0