Jag kvävs

Så mycket jag borde göra, så mycket jag vill göra, så lite jag hinner med. Mitt humör går i cykler, nu har jag varit glad och lycklig ett tag så snart kommer deppcykeln. Det börjar sakta gå mot vår också vilket automatiskt leder till att mitt humör går neråt och jag vill typ dö ett tag, haha. Sen har jag 100grejer att göra i skolan, som jag inte hinner med. Även fast jag har bil, vill ut och roa mig på helgerna och kvällarna, så känner jag att det inte duger. Jag borde sitta hemma och plugga. Men det vill jag ju inte, det är ju det tråkigaste som finns.

Blä. Jag kommer gå under.

Dessutom saknar jag mammsen och pappsen, hoppas ni har det bra!

Söndag

Idag är det min mammas födelsedag och jag har precis skrivit ett grattis-sms och berättat att allt är bra med mig och skickat till thailand. Jag börjar faktiskt känna mig lite ensam, men Marcus kommer ju hem imorgon så det kommer nog gå bra! Så drygt att jag måste städa och sånt innan han kommer, typ renbädda hans säng.. Äh, jag är iaf dödstrött idag och vill mest bara gå och lägga mig igen.. Men nu ska jag upp och studsa, äta mat, städa, plugga och sånt.

Ciao!

Övik

Helt sjukt bra dag i övik, var lite sliten imorse, så vi tog oss iväg runt 11. Vi kom dit, käkade på BK och sen skiljde jag och agnes oss ifrån grabbarna (=johan, john och peter). Jag hann köpa världens snyggaste väska, en kort jacka och leggings, bra dag! Var dock tvungen att spara lite pengar eftersom jag drar till hufvudstaden inom en snar framtid.

Nu sitter jag och dricker iste och försöker torka håret, min hårtork brann nyss upp. Ja, den brann! Kom lågor och grejer ur den och ba sprutade svartrök, myys! Nu ska jag iaf studsa upp till bgh till grabbarna och sen får jag se vart kvällen styr. Är iallafall nykter och kör ikväll, men det blir nog jättekul ändå! Det är ju nästan så att det inte går att ha tråkigt med dessa grabbar. Förresten så kommer det bilder från dagen så fort Agnes skickat till mig!

Nu väntar nya äventyr, ciao!

03:14

Jag är jävligt trött, less, arg. Typ. Har varit på universums sämsta förfest, cover club och nu gäller sängen. Jag har kört folk ikväll, helt okej faktiskt. Är mest bara lite orolig för att alla ska ta sig hem.. Men det löser sig alltid tillslut!

Nu ska jag fan sova, uppstigning 08:30 imorgon! Det blir ju kul.. Godnatt!

Bild-uppdatering



sådär blev piercingresultatet och ja, tungan är uppsvälld!



jag och Dea ^^



jag var seriös med håret i veckan också, hihi

Men nu, gott folk, ska jag göra mig iordning för partaj! Mors!

Nu har jag fan slarvat..

..med uppdatering på bloggen, ber om ursäkt! Har bara haft fullt upp några dagar. Fick bilen i onsdags morse, va på skolan, piercade mig, cruisade runt i 4 timmar med A osv. Helt klart värt! Igår skjutsade jag henne på skolan, for på skolan och va där till 15.40. Sen for vi och handlade, jag skjutsade upp henne till Haga, plockade upp Jeppo, Chall och Anders och drog till Midgård på öppet hus, där träffade vi Jonas och hoppades på att stöta ihop med Isac, vilket vi inte gjorde. Men det var trevligt ändå. Såg bekanta bjurholms-ansikten iaf! Jaja, sen plockade jag upp Jersqa igen på haga, höll på dö av hunger så vi drog till ersboda på drive in och köpte mat. Sen till Max mitt inne i stan och köpte mat, haha. Sen for vi upp till haga igen för hon glömde sin ost... Lite smådrygt, men vi kom väl hem typ 10 eller nåt. Imorse var det fan drygt att kliva upp.. Men ja, jag tog mig till skolan en halvtimme för sent, hittade inte vart fan jag skulle, så jag for hem. Och där var det Super G på tv:n så jag blev glad! Sen svängde jag förbi chall och plockade upp jeppo innan jag drog till skolan igen, sen skjutsade jag Tor och Jeppo till draggen, svängde förbi på norrlandsoperan och plockade upp agnes som bönade och bad om skjuts till håkmark, typ. Och jag är snäll, så hon fick skjuts såklart. Jag fick leda Dea in från hagen till stallet och klappa och pussa på henne, jag tyckte att det var jättetufft! Jag är ju egentligen ganska rädd för hästar.. Men det var mys, var där någon timme typ, sen for jag hem och diskade bort middan från igår, haha!

Sen vill jag bara säga några väl valda ord till dig, som jag hade så fruktansvärt fel om: du är en riktig tönt som jag verkligen inte bryr mig ett bajs om.

Nu ska jag koppla in mobilen och föra över lite bilder, så nästa inlägg blir ett bild-inlägg!

Onsdag 20 januari

Var helt sinnes trött imorse. Jersq kom kl 11 typ, så vi bäddade, pratade, letade nycklar och sånt. Somnade väl kl 1 upp och studsade halv 8 typ. Sen skjutsade jag mor och far till flyget och kramades och så, körde hem (bilen är min!!) och sen sms:ade Agnes och skrev att hon glömde väskan, att hon satt på bussen och avslutade med "ses snart!". Va? tänkte jag, vi börjar ju inte förrän 10.50. Meneeeeh, det visade sig att vi började 9.50 och klockan var då halv.. Så jag fick stressa lite, men jag hann iaf! Nu blir det bara att vänta tills det blir lunch, dra hem med ankan o simpis och käka och sen tillbaks till skolan, längta tills jag slutar och sånt. När jag slutar ska jag gå på stan och käka med jersqis, min sista måltid typ, sen upp till haga och pierca tungan!(!!!) Det blir nog kanon ändå!

Fullt upp!

Nu har jag varit duktig och ambitiös. Igår fixade jag förresten ihop mina sista 50p på utbildningen efter att det tjafsade med IV-valet. Jag ska iaf läsa Religion B nu i vår, det blir nog ganska bra. Idag gjorde jag bort ännu ett prov som jag missade innan jul, så nu ligger EN uppgift på mina axlar som måste göras innan nästa fredag. Bra jobbat, ebba! Jag gick även och lånade böcker till PA100 som jag tror kan vara riktigt bra. Hade en skuld där på 164kr, men eftersom jag inte ens hade ett vuxenkort så var hon snäll och strök den!!! Jag älskar den bibliotek-tanten!

Imorse fick jag även ett sms typ halv 9 där det stog att jag var tvungen att kolla upp nån faktura som blivit fel och fixa felet. Så jag visste ju vad jag skulle göra när jag kom hem idag. Var bara att kolla upp det och fixa det, men det gick bra. Sen vet jag att bror är hispig över att bokföringen för nov och dec inte lämnats till revisorn än, så jag rotade fram alla fakturor, pärmar, kvitton och satte mig ner med kontoutdraget och började kryssa av. Men nu fick jag ett sms om att jag var tvungen att fixa ihop lite grejs till en redovisning imorrn, så då var det ju bara att göra det, kul.

Nu sitter jag och fixar min plugg-spellista och grinar ihjäl mig till Titanic Theme song, d.v.s. den instrumentala My heart will go on. Jag vet inte vad det är med mig idag. Jag har varit på pisshumör och typ kunnat börja grina vilken sekund som helst, hela dagen. Det suger lite..

Igår hade jag en mysig tjejkväll med min älskade A. For dit, pratade av mig om allt mellan himmel och jord, lyssnade, kände mig hemma och bara myste. Hon kommer nog hit ikväll också, blir über!

Nu måste jag fortsätta med bokföringen, ciao!

Plugg-afton

Jag har suttit med KuHi-boken och häftet och anteckningarna hela kvällen, med några facebook-avbrott och telefonavbrott, jag börjar bli less.. Nyss fick jag för mig att jag var riktigt less och googlade Adolf Hitler, han är mycket mer intressant än inkvisitionen och typ annat tjafs..

Tanken var ikväll att jag skulle till jersqa typ nu, men jag tror inte att det blir av. Vi skulle typ äta mat o sånt, men jag är så hungrig att jag typ dör, så jag lagar egen mat istället!

Jag är förövrigt fett glad idag också! Och du är en tönt som ens orkar vara sur på mig. Mycket onödigt och typ av noll anledning EGENTLIGEN!

Jaja, boken kallar, ciao!

Glad Ebba = Bra Ebba

Jag måste bara få skriva hur glad jag känner mig just nu. Efter en en lyckad vecka så kom det en lyckad helg! Nu ska jag förklara varför veckan och helgen var lyckad:
1. Jag fick VG på min eng-uppgift som jag skrev ihop
2. Jag skrev klart sam-uppgiften som jag skulle göra som komplettering för IG:et, så nu är jag tillbaka på banan i SamC!
3. Jag fick G+ på Nk-provet och VG på labrapporten i Nk
4. Jag har klarat mig fantastiskt bra själv den här veckan, faktiskt stört skönt att vara själv!
5. Jag har städat lägenheten i veckan!
6. Jag fick ner massa grejer från bred när mamma kom i fredags
7. Jag bokade tid för piercing!!
8. Jag hade skitkul på krogen (även fast mamma va sur för att hon va så orolig när jag glömde mobilen)
9. Idag fick jag ett mail om att jag va en av dom som skulle på anställningsintervju som barnflicka i stockholm, vilket gjorde mig galet glad!
10. Jag taggar nästa vecka = bil i två veckor fr.o.m onsdag, piercing på onsdag, typ övik i helgen med Angelica

Så, that's why i'm so happy! Allt rullar på, jag är glad, jag gillar ensamheten oftast, jag klarar mig själv.
Jag älskar mitt liv typ!

Skön slappsöndag

Ja, riktigt slapp söndag idag! Har legat i soffan hela förmiddagen och kollat på alpint och nu hade jag tänkt plugga. Är fan riktigt sliten ändå! I fredags blev det krogen med bjurholmspojkarna och halva jävla bjurholm, haha! Det var iallafall hur kul som helst (och jag va nykter!). Träffade jättemycket folk och hade det bara skitkul, sen drog vi på efterfest på berghem, som sög, haha! Jag ville typ mest bara sova, sen skulle vi till bjur och efterfesta mer, haha! Jag följde mer till bjur men först kom jag på den asbraiga idén att byta om, så vi svängde förbi hos mig. Självklart glömde jag mobilen där så att mor blev galen, haha! Kom hem igår halv 10 och va skadat sliten, hade sovit fem timmar eftersom vi typ inte gav upp förrän 9 igårmorse! Så det blev en skön soffkväll igår och det tyckte jag att jag förtjänade! Såg alla Paradise Hotel-avsnitt som jag missat, det var nice. Slappt och skönt. Imorse vaknade jag kanske halv 12, såg massa alpint och har bara degat! Nu ska jag plugga Kultur- och idéhistoria, prov på tisdag!

Tjing!

Fredag!

Jajamen, idag är det fredag, idag får man helg. Jag har turen att ha endast en lektion som börjar 11.30 och sen har jag helg! Helt fantastiskt, får se vad helgen kommer bjuda på faktiskt. Kl. 17 ska mamma på grejs i stan så sen ska vi typ äta och handla massor till mitt kylskåp, helt underbart! Dom åker ju på onsdag, blir faktiskt jävligt konstigt att va hemma med närmsta familjemedlem 37 mil bort, hm. Men jag klarar mig nog, jag måste!

Nu ska jag göra feta varma mackor till frukost! Huuuur gott som helst!

(Btw, piercing på onsdaggggggg!)

Less

Inatt sov jag 11 timmar och jag är fortfarande trött.. Det är helt sinnes.. Ja, svenskaprovet gick bajs, sen hade jag typ kuhi, som var tråkigt. Ja, skolan var överlag tråkigt. Är less på att jag inte har nån skåpnyckel, bröööl.

Nu ska jag alldeles strax springa o laga mat, makaroner och köttbullar, sen älska med skolböckerna, typ..

Mors!

Dålig onsdagmorgon

Igår somnade jag innan kl 22 och tänkte kliva upp vid 6-7 för att plugga, men jag var så otroligt, fantastiskt trött att jag sov till klockan 9 (vilket inte va tanken, jag tänkte fel och tänkte att jag skulle ha en extra timma att plugga svenska på). Så jag får stressa som fan för att hinna med bussen, stressduscha, slänga ner en banan i ryggsäcken i farten och så ut till bussen. Men jag hann till bussen och till provet iaf (självklart var provet första lektionen). Självklart innehåller provet lots and lots of årtal att komma ihåg. Jag har otroligt svårt att komma ihåg allt som har med siffror att göra, telefonnummer, årtal, datum osv. Jag måste ha nåt fel eller nåt.. Blev arg iallafall, så jag hoppas att jag fick godkänt iaf, men det får jag nog inte.

Blä.

Det är varning för ras.

Klockan är precis 21:00 och jag är så trött så jag håller på att dö! Jag höll på att läsa till svenskan ikväll och somnade under tiden jag läste, då bestämde jag mig för att ge upp och se ett avsnitt av gilmore girls och gå och lägga mig.

Så, då säger jag tack och godnatt.

If i lose you, with a smile you do

Ja, Volbeat - Always, Wu är fortfarande favoritlåten. Lätt dag idag: samhällskunskap (såg film), engelska (lekte) och sen sluta. Helt ok. Nu har jag plockat ihop lite tjafs och öppnat post o sorterat och sånt, sen gjorde jag fika och nu ska jag plugga lite svenska hade jag tänkt. Sen måste jag gå och handla och göra lite middag, och i samband med det tänkte jag ta en paus i pluggandet och se Småstadsliv 2 (kolla upp på youtube!). Fantastiskt rolig film! Det är amatör skådespelare som gör typ en parodi på småstadslivet i Hälsingland, men det är så otroligt roligt ändå! Och, ja, gott folk, det kommer en 3a!!

Jag måste också få berätta om något roligt som hände mig när jag gick ut med soporna. En snubbe kommer på cykel..
- Ursäkta! Öh, Emmahus??
- Eh..? Ja..? Vad är det? frågar jag. För jag har verkligen noll aning om vad han snackar om!
- Ja, det är en secondhand-affär! Men jag vet inte vart den ligger! Vart är jag..?
- Haha, ja du är på grisbacka just nu, men det blir ju svårt att hitta om du inte vet vart det ligger! Jag vet inte av nån secondhand-affär i närheten iallafall! svarar jag. Jag tycker bara att han verkar skummare och skummare, haha! Men han hade nog det finaste leendet jag sett! Så jag fortsätter.
- Den kan ju ligga vid gamla Ica Puls och då..blablabla förklarar vägen
- Öh..ja..men det blir nog bra! Tack för hjälpen!

Haha, jag undrar om han hittade Emmahus eller om han cyklade fruktansvärt vilse och aldrig mer kommer hitta hem! Hoppas det gick bra för honom iaf!

Nu ska min plugg-spellista på spotify få ljuda i högtalarna medan jag läser om kilskrift, esperanto blablabla!

Böckerna kallar, mors!

Tisdagmorgon (Dag 2)

Ingen Agnes på skolan, men jag är stor flicka så jag klarar mig själv, hihi! Tycker att jag har klarat dessa två nätterna ganska bra, utan Marcus i rummet bredvid. Det är bra. Just nu saknar jag honom inte, haha. Men snart så lär jag väl dö av saknad.

Nu ska jag packa ner datorn och sånt, en banan (min frukost) också. Måste köpa hem mer frukt, asbra att ta till skolan, hihi.

Ska icket missa bussen, mors!

Inaktivitet på hög nivå..

Ja, jullovet har varit nice och så.. Orkar inte ta det just nu, men ja. Lite si och så helt enkelt, bra nyår dock! Krogen i fredags med gamla bjurholmare, också awesome!

Iallafall, jag måste berätta om min dag. Nu när jag börjat skolan igen (idag) så lär jag bli mer aktiv på blogg-fronten, tänkte jag. Dagen började med att jag kom till lektionen, som vi inte ens hade. Fick reda på att jag har två prov i veckan, ett nästa vecka, en redovisning nästa vecka (som jag inte vet nåt om) och sen två restuppgifter som ska skrivas inom en snar framtid. Det var ju kul. Sen har jag fixat dejt till studentbalen, vilket är fantastisk! Johan Reinklou får äran att vara min kavaljer under mitt livs första bal, vilket blir spännande. Min mamma har lovat att sy in storasysters gamla balklänning, den är grön och fantastiskt vacker!
Efter skolan kom jag hem, gjorde middag (makaroner och köttbullar), kollade lite på gilmore girls och sen drog till stan och myste på Kafé Station, mitt favoritkafé. Nu är jag hemma och tänkte öppna svenska-boken lite. Vi har ju prov på onsdag så, men bara ett G-prov. I veckan ska jag träffa syon också, har bokat tid och allt! Gick förbi Hotell Dragonens reception idag också. Allt som glöms kvar på Cover Club, Schlagerklubben och O'learys hamnar där, så jag gick dit för att kolla om mina nycklar var där som jag tappade bort på CC i fredags. Inget glädjebesked där.. Ska ringa till polisens hittegods avdelning på onsdag dock (dom har bara telefontid 9-11 mån, ons och fre av nån dum anledning).

Tänkte avsluta med att citera dagens låt Volbeat - Always, Wu
If I lose you, with the smile you do
If I lose you, in the morning
In the final sleep
If I lose you


Nu väntar Möt språket och sängen, tjing!

RSS 2.0