Blä

Bra morgon? Nej. Febran.. Jag vill ba bli dyngsjuk så det kan gå över nån gång!! typ vaknar lite småsliten, ont i huvet o halsen o lite feber.. Ska försöka trycka i mig lite nudlar, läsa NK och skrivapa.. tjoho..

Ah nu blir det Robinson Karibien, tjing!

Anastasia

Filmen är helt genialisk! Bra soundtrack, awesome kärlekshistoria, kung allting! Har precis sett klart den och typ älskar allting just nu, hoho!

Fick ett roligt sms igår/inatt också, tack! Nu ska jag duscha, äta middag, sen åka hem och kolla upp svinstian, hujj!

Mhm

Somnade 4 inatt, vaknade typ 11. Sjyykt sliten, typ förkyld och feber o grejer.. Min lägenhet ser tydligen förjävlig ut stog det i ett sms.. Kul.. Jag som gjorde adventsfint i veckan.. Aja, ska spöa brorsan när jag kommer hem, vilket mongo han är.

Yes, kul. Hostade just upp halva min hals.. Jävligt fräsch brud må jag säga. Ah, min pappa är typ försvunnen och mamma har gått ut och letat och jag är hungrig. Yey.

Orkar inte skriva nåt vettigt, hujj!

Bra dag!

Har precis kommit hem från Mjösjöby och min favoritfamilj. Alltid lika mysigt och trevligt att hälsa på dom! Käkade middag och sådär. Alla gamla minnen spelades upp och vi såg på Rosa the movie, haha. Det var sjukt mysigt och roligt att träffa alla igen iallafall!

Nu ska jag slänga mig i soffan, fika kaffe och lussebullar och se på massa TV! Tjing!

Inatt

Inatt drömde jag så sjukt, något så underligt så jag blir bara förvirrad. Fick dock bekräftat till 500 % att jag ändå söker, jag har inte gett upp.

Frosten ligger som ett täcke över gräsmattan och åkern, och solen lyser!! Har precis sett klart senaste avsnittet av Mammas pojkar och håller med Jane till 110% om någon är insatt? Bara äckliga vider-blondiner och Jane.. Och Martina då, hoho. Åt precis frukost så nu håller min mage på att strypa mig inifrån, kul! Hade ju faktiskt tänkt att kliva upp tidigt för att hinna skriva lite PA innan jag skulle fara till Stina, meneh... så blev det inte nej.. Råkade fastna vid datorn och sen ville inte va med längre så jag somnade typ halv 4, great! Aja, nu är jag vaken och pigg som en mört iallafall!

Nu måste jag gulla mina päron för lite skjuts, (åh vad jag längtar till körkort!!) tjing!

suck

Har gråtit en skvätt med mor ikväll. Känns fan förjävla jävligt.. Men ett aktivt val får man väl acceptera..

Hemresa

Det är fredag och jag väntar på att få åka hem till mitt älskade träsk. Favoritflickan från Mjösjöby ringde idag också och gjorde mig jätteglad och sa att hon också skulle hemåt i helgen, så jag drar nog dit en sväng imorgon! Här går Lasses spellista från igår på repeat och hög volym. Ville aldrig åka hem igår, var bara för underbart bra! Har kollat igenom bilderna också, skitbilder, men två bilder på min Johan Persson blev bra iallafall, hihi! Råmys.

Helgen kommer spenderas som följer:
- en stund med Stina på lördag
- teoriplugg
- pa100-plugg
- lite stickning (egentligen massor)
- bara ta det lugnt!

Blir nog sjukt bra, ser fram emot att sova 1timme och 40min på bussen, tjoho!
Har för övrigt bestämt mig för att vaccinera mig mot svininfluensan, för mosters ögonstens skull!

Nu ska jag packa ihop lite och dunka Lars W tills jag ska börja dra mig mot stan, tjing!

Morgon

Ställde väckaren igårkväll/natt på 8.00.. det gick inte så bra, men jag vaknade nu och börjar skolan 11.30, så det är lugnt! Vaknade till tonerna av Lars W, drömde mig tillbaka till igår, helt underbart. Ja, jag är fortfarande helt lyrisk och kommer leva på detta typ fram till jul!

Btw, jag höll nästan på att elda upp en kastrull nu, bra jobbat Ebba!

Hujj!

mannen, myten, WINNERBÄCK

Så himla magiskt, finner inga ord! Behöver jag säga mer?

Kort inlägg, är helt slut, helt uppe i varv, fullkomligt hög på kärlek! Nu ska jag lyssna på mannen och gråta lite glädjetårar innan jag ska sova, love actually is all around us.

NS3CF

Fantastiskt omogen klass jag går i, men fan vad roligt! Skrattar nästan så jag dör, helt okej lektion faktiskt! Noll fokus på NK och 100 % fokus på msn, woho!

underligt

Det känns alltid lika illa, man stalkar dom alltid lika mycket. Ex:et och hans nya vidriga tjej.. (spelar ingen roll hur trevlig/söt/snäll hon verkar va, hon är vidrig ändå) Han ska liksom va raderad ur livet, men ändå så känns det som att man är utbytt. Man tar för givet att han typ ska dö ensam och att man har den där platsen i hjärtat kvar ändå, även fast man kanske sårat honom till döds. Sen ska man självklart kolla upp dom överallt, facebook, bilddagboken osvosv, och se alla kommentarer och sånt och liksom riva upp ett sår. Det suger. Jag förstår inte att jag orkar bry mig, men man gör det ändå på något undermedvetet sätt.

Aja, det suger. Annars är jag nöjd med tillvaron! (Lasseeeeeeee ikväll!!!!)

Snön föll, och plötsligt kom tårarna

Hm, klockan är 8.10, jag är dödstrött och vet inte alls vilka kläder jag ska ta på mig (måste ju va fin för kvällen), ble. MEN jag har "typ" kommit fram till att..jag orkar inte typ styra upp mig som fan bara för en massa fucktards på winnerbäck.. så DÄRFÖR blir det awesome jeans och en awesome t-shirt.

(Förresten så går Peter Jöbacks album på repeat här dygnet runt, hur störd är man?!)

Ja, heldag från 9.20 i skolan idag, är ju inte supermegaawesome-taggad direkt.. får se fram emot kvällennnnn, det blir kung!

Nu måste jag torka mitt hår, hoho, tjing!

Tillägg

Nu pratas det om sorg, död, begravningar osv på psykologin, då måste jag bara få säga: hoppas du sover gott, kära kusin! Tänker på hennes familj..

Blogg-VM på raden längst bak!

Yesyes, jag och A kör ett litet blogg-race på psykologilektionen.

Dagen har sett ut som följer:
Somnade INNAN 12! Ja, jag vet, det låter otroligt men det är sant!
Var dödstrött när jag klev upp. Även fast jag inte klev upp förrän kl 9..
Blev av med mina skulder till klasskompisar.
Åkte bil med Tor och Agnes på lunchen och fick äntligen hem min moppehjälm och min t-shirt från Tor! Ja, det var ca ett halvår sen han lånade det, haha!
Gick till Pressbyrån med Agnes och Erik och fick kanelbulle och te, mums!

Nu ska jag vänta ut att dagen ska ta slut på psykologin och naturkunskapen.. Ikväll blir det film hos C, hur länge sen var det? 1,5 vecka sen jag överhuvudtaget sen var där. Rekord? Blir nog en tidig kväll ikväll eftersom jag måste hem och grejja lite, lämnade kvar lite skit (typ disk och sånt) igårkväll!

Förövrigt, våra skolvärdar är bäst!

Dåligt humör, nanting

Jag saknar snö mest av allt nu i hela världen! Jag är LESS som FAN på detta jävla pissiga helvetesregn!!!! Blir fan galen snart! Man lyssnar på julmusik, blir vidrigt glad och sen typ: NEJ det regnar ute :D:D:D:D:D Ska fan stämma dom jävlarna..

Nog med gnäll, eller nej förresten, fan heller! Jag måste få gnälla på att jag är sjuk, att det suger, att jag är less på att va ensam, att Hemkola ger mig tandvärk för att den är så jävla SEG, att det aldrig går något bra på TV, att jag verkligen inte har lust att gå tillbaka till skolan, USCH.

Ja, gnäll-ebba har varit framme och förpestat vardagen. Nu ska jag dricka vatten och äta godis till jag blir glad. Bajs!

Peter Jöback

Han ljuder i mina högtalare just nu. Väldigt högt så att jag inte ska känna mig så ensam. Lite roligt att jag ringde två människor, plus min bror, och bjöd på middag, men fick ändå äta själv, haha. Jag har ikväll städat hela lägenheten till ljuvlig julmusik av mannen, myten, legenden Peter Jöback och satt upp julgardiner och adventsljusstakar och julstjärnor och lite alltmöjligt. Fick såna otroliga jävla julkänslor att jag började gråta av Peter Jöbacks låt Snön föll. Helt otroligt amazing! Vill bara sitta i min soffa med en kopp varm choklad och en filt och lite sällskap och mysa tills jag dör! Så känns det. Är på värstavärsta myshumöret! Vill att det ska snöa och ha nån i handen så jag kan gå ut och ta en promenad och fånga snöflingor med tungan. Åh, det påminner mig om den gången jag och Charlotte gick hem från brinkis och fulade oss, det var mysigt. Lyckokänslor! När ska vi göra så igen, Klappis?

Ja, sammanfattningsvis har jag haft en mysig men otroligt ensam kväll som börjar gå mig på nerverna! Äsch, man ska väl genomlida detta också, ble. Nu blir det 24 min ingenting och sen Paradise Hotel, hoho! Tjing!

Btw, Agnes är bra!

Myskväll!

Jag kom hem runt fyra idag, fick mat för att jag höll på svälta ihjäl, gjorde mig varm choklad och satte mig framför datorn och kollade på Paradise Hotel och skrattade! Helt sjukt kul och underhållande program faktiskt. Sen satte jag mig i bastun och stekte lite, helt klart jätteskönt. Nu har jag kollat på tv med mina päron och ätit chips och druckit saft, råmysigt! Allihopa gav dock upp nu och jag tänkte sätta mig en stund vid internet. Fick dock veta lite tråkiga nyheter ikväll också..

Man tror att en familj ska hålla hur hårt som helst, stå varann så nära. Men när du inte ens kommer hem på jul, när du inte ens orkar ringa och bry dig, när du inte ens vill spendera årets största familjehögtid med oss, din familj, då blir jag besviken. Det gör fan ont i hjärtat. Det kanske inte är så konstigt, men snälla, försök gör något åt det! Försök va en del av din familj i alla fall! Jag är din enda lillasyster, jag älskar dig, ser upp till dig, är stolt över dig och vill inget annat än att "lära känna" dig efter allt som varit, all historia jag lämnat bakom mig. Det har tydligen inte du. Att vi träffas två gånger per år varav en av gångerna du knappt frågar hur det är, hur det går i skolan o.s.v, då känns det inte som att du bryr dig dej det minsta. Och sen att du inte ens vill komma hem under självaste julen, när mamma och pappa erbjudit sig att betala biljetten nu när du blivit student, utan att du "måste" jobba i stället. Det finns 364 andra dagar du kan jobba, men du väljer julen. Det gör ont och det känns som att jag, vi, förlorar dig mer och mer. Jag kan inte tänka mig något värre.

Lataste kvällen på länge!

Ikväll har jag hunnit med att äta uppvärmda rester, min "tacosallad", det blev faktiskt väldigt gott! Jag har även sett de tre första avsnitten av Paradise Hotel, som jag höll på att skratta ihjäl mig åt! Jag kommer verkligen bli fast, och Agnes följer med mig ner i skiten! Sen såg jag två avsnitt av Ensam mamma söker som alltid utlovar värsta lyckokänslan, jag blir ju helt galen i det! Sen blev det Mammas pojkar, såklart. Det är ju också bara helt underbart, och nu kollar jag på Glee.

Sammanfattningsvis: Bra tv-kväll!

Ledig kväll = lugn och glad Ebba

I söndags åt vi tacos hos oss och det blir som vanligt jättemycket rester över, även fast vi bjöd in A. Iallafall så snörde jag ihop allt, skar upp lite mer tomater och tada! En liten "tacosallad" med lite alltmöjligt i! Tycker det var påhittigt iallafall, hihi! Nu ska den avnjutas i total ensamhet och helt stressfritt!

Ikväll har jag absolut noll att göra! Hur skönt som helst! Ska verkligen njuta av kvällen framför tv:n, datorn, kolla film, kanske gå och köpa godis, chips eller nåt, tända ljus, packa lite inför hemresan imorrn och BARA göra saker jag VILL och absolut inte de saker jag måste! Detta kan bli en bra kväll, som förövrigt påbörjas med Paradise Hotels säsongsstart på datorn, tjing!

Hoho!

Tydligen behövs det en Pipes-kväll för att jag ska komma till skolan i tid?! Men man ska ju va glad åt att jag kom i tid, trots att bussen var sen och att jag fick springa typ dom sista 200m. Huvva, är fan riktigt seg i huvet och jävligt ovillig att va här hela dan. Vi ser hur det går, hujj!

Lesshet

Jag är less, trött, orkeslös. Orkar inte laga mat. Orkar inte ta tag i det jag borde. Orkar verkligen inte kliva upp till skolan varje dag. Min kropp sa ifrån imorse, jag vaknade inte ens av min egen väckarklocka imorse. Så jag sov till 10.37, var på skolan 11.02. Bra jobbat! Är verkligen less på allting, vill få in lite rutin i livet, vill få sova lite, vara pigg på dagarna. Blir skönt som fan att åka hem i helgen, vila lite, fota lite, mysa lite, hoppas på snö!

Jag och Agnes gjorde bort psykologi-redovisningen idag, check! Men vad gör det för skillnad när man ändå har 500 andra grejer som ska göras? Nu är det väldigt mycket klagomål här, men do i care? No. Jag är less, jag får klaga. Ikväll ska jag nog se på Shrek 2 tills jag somnar, den gör mig glad. Fantastiskt glad. Jag måste laga mat nu också, men..det känns otroligt jobbigt.

Justja, ännu en update! Jag var ju på broders innebandymatch igår, Whitetrash vann igen med 4-3. Riktigt bra match faktiskt, hände grejer, spel från minut 1, skott på mål, bättre backarbete och så vidare. Grabbarna hade helt klart shape:at upp sig sedan förra förlusten, den tog nog lite för hårt!

Jaja, nu blir det köttfärs och makaroner, plugg, bok, film och SOVA! Tjing!

ps. kör en no-msn-kväll igen! ds.

Reportage-skrivning

Nu är det mycket i skolan; psykologiredovisning, projektarbete, svenskareportage, naturkunskapsuppsats o.s.v. Man har lite att stå lite helt enkelt, vid sidan av körkort, fritid och musiken.

Idag vaknade jag upp med feber, hade inte alls tänkt att gå till skolan men gjorde det i alla fall. Måste ju tänka på frånvaron, annars blir Pontus arg! Sov förbi Mat till vardag och fest-lektionen (yes!) och for sen till skolan, hade projektarbetsseminarium och fick otrolig hjälp av det! Min handledare är bäst! Sen gick jag till The promised land (även kallat Berghem) med J i regnet för att hämta hem min cykel, vilket jag gjorde efter några droppar vintersol, julmust och lite tidningsläsande. Jag cyklade alltså hem i regnet, var blöt som en dyngsur disktrasa när jag kom hem, vilket jag nästan är fortfarande. Så jag gjorde mig en kopp te, nån macka och satte mig för att påbörja mitt reportage om Gustave Flaubert och hans debutroman Madame Bovary. Är ju lite intressant att han var en sån fantastisk feminist egentligen, eftersom boken handlar typ om hur olycklig Fru Bovary är i sitt äktenskap och horar runt lite med flertalet älskare, eller på Flauberts modersmål: le mariage a la même fonction chez les femmes comme une camisole de force contre les criminels (äktenskapet har samma funktion för kvinnan som en tvångströja för en brottsling). Fnissar lite för mig själv faktiskt.

Nu måste jag återgå till arbetet om jag ska få något gjort innan jag ska styra upp någon sorts middag (förmodligen tacos, rester sen två dagar tillbaka = studentmat!). Har dessutom slagit vad med mig själv, inget msn på hela kvällen! Vi får se hur det går, tjing!

Dålig uppdatering!

En av de sju dödssynderna, helt klart! Hade trevlig helt i alla fall! Mysigt folk, mys allting! Ligger väl lite efter i skolan, men det känns helt okej. Orkar liksom inte ta tag i nånting, vill helst bara ligga och sova! Mjau.. Annars så har jag inte så mycket att skriva, behöver inte riktigt skriva av mig!

Eller justja, jag har börjat läsa lite franska igen! Saknar det som jag vet inte vad! Det är så sjukt roligt, vackert, underhållande, intressant, ja franskan har allt! Har hittat en ny fransk favorit-låt Quelqu'un m'a dit - Carla Bruni, huuuur bra som helst! Upptäckte den i 500 days of Summer som jag och Agnes såg idag på håltimmen, helt ovärt slut, hatar den!

Ja, nu ska jag typ se en wallander-film och försöka sova, tjing och godnatt!

Kul

Det där med lojalitet, det finns inte eller hur? Och det där med vänskap, det är också skitsnack, va?

Besviken så hjärtat går sönder, för en sådan liten skitgrej, JA.

Plugg i köket

Hihi, tjejsnack med Agnes nu! + lite psykologigrupparbete, det går framåt iaf!



Fin bild på mig och Agnes från 18årsfesten, haha!

Arbetet fortsätter, tjing!

Död.

Så trött, så otroligt trött.. Majs vad jag inte vill kliva upp..

Snooze i 22 min, tjing!

Åhnej

Och när man ska sova så kommer alla tankarna ikapp, skriker högre än alla andra ljud jag kan komma på. Påminner mig om allt, spottar mig i ansiktet, sänker mitt självförtroende till botten. Ta mig härifrån!

Värdelösa lilla äckel!

Lugn kväll!

Ikväll har jag bara haft det relativt bra. Middag med mor, far och bror på Maxim. Gött med kebabrulle må jag säga! Det var väl mysigt och så. Sedan blev det rep med bandet, kom absolut ingen vart. Vi funderar fortfarande över vilken genre vi ska spela, och dansband lutar det mot, haha! Från symfonisk metal till dansband, helt klart störtskönt!

Nu kollar jag på efterlyst och dricker te, helt klart lugnt. Ska nog sova snart, körlektion, utvecklingssamtal och psykologi-plugg med Agnes väntar imorrn! Tjing!

# hyfsat bra dag

Ny favoritlåt!
Lite pinsamt men, here we go!
http://open.spotify.com/track/02XnQdf7sipaKBBHixz3Zp

Har varit duktig idag, fixat internetdosa, VISA-kort, skrivit CV och sökt två jobb!

# jag känner mig nöjd när jag utträttar nödvändiga saker!


ÅH!

Jag har saknat dig, gamle livscoach!

Typ det bästa som kunde hända just nu, rule 32: enjoy the little things.
Och det ska jag göra, och sova gott!

Tjing!



Förlåt, men jag fick inte skriva av mig nog.

SEN måste jag få säga att människor är på riktigt retarderade. Eller är det jag som är helt sjuk i huvudet och inte märker grejer? Antingen är ni sjukt bra på att bara spela nån annan jävla människa eller så är jag så godtrogen och naiv att jag tror att alla människor är bäst i världen.

När ska jag någonsin lära mig? Hur många gånger är för många? Tål man att bli sårad hur mycket som helst? När kommer jag gå i bitar? Det låter helt självklart att man inte tål hur mycket som helst. Min magkänsla säger mig att sprickan inuti mig redan är gjord, och om fler ställer sig och hoppar på mina känslor igen så går det sönder. Jag förstår inte hur jag kan vara så dum, att liksom bry mig och känna empati och sedan bara få en jävla käftsmäll tillbaka. Det är för mig totalt obegripligt. Någon gång bör jag väl lära mig? Det känns som att jag verkligen borde vända mig själv upp och ner och bli egoistisk, inte bry mig om någon annan än mig själv. Det känns som att det skulle vara det bästa. Men hur jävla bra skulle det gå med den mentaliteten jag har? Inte alls, kan jag säga redan nu.

Jag hoppas att någon mår bra av att man beter sig så.

# Jag är otroligt sentimental, passionerad, öppen och blir sårad ungefär 19297346ggr om året.

Nåt säger mig att du(jag) blir borta en lång, lång tid.

Jag har idag tagit ett gigantiskt steg mot en förändring och förhoppningsvis en förbättring. Jag har ingen aning vad jag gett mig in i, men jag står mitt i en kaotisk tillvaro och måste göra nånting åt det. Idag tog jag första steget, det värsta av dom alla, nu kan allt bara bli bättre. Eller sämre?

Läget just nu: jag irrar omkring i värsta labyrinten och vet inte riktigt hur jag ska ta mig ur detta. Känns som att jag jag nån dag för några år sen skulle gå på konsum och gick i flera år och nu har jag upptäckt vilken jävla labyrint jag hamnat i. Så känns det. Jag växlar mellan två världar, den här fasaden där jag gör allting som alla "normala" människor gör. Men inombords surrar så många tankar och känslor att jag vill slita mig själv i två delar. Jag vill helst av allt bara hålla nån i handen, vem som helst! Som säger du fixar detta, evelina. Ett litet steg till bara! och som verkligen kan fånga upp mig när jag håller på att falla tillbaka och som tvingar mig att gå framåt när jag i smyg försöker motarbeta mig själv.

När jag tänker efter och läser det föregående stycket så inser att jag inte alls gör det "normala" människor gör. Det här som att städa, laga mat, plugga osv. Jag vill inte göra det. Jag vill helst av allt bara fråga mig själv vad i hela friden som är fel och sen ändra på det. Men det går ju inte, annars vill jag göra såna roliga grejer som jag inte prioriterar/har tid med egentligen, som att läsa bra böcker, skriva massor, måla/teckna, virka, fota och allt det andra roliga som jag verkligen tycker om!

# jag har väldigt många kreativa sidor som jag aldrig får utlopp för!

# Bloggen tar ny riktning!

Sure, allt känns kaos och nånting hände igår. Nånting rasade ihop. Nu måste jag ta reda på vem fan jag är och lämna 2,5 års otroligt miserabelt levnadsöde bakom mig. Jag måste börja om på nytt, ta reda på vem jag är, vad jag vill göra, vem jag vill umgås med osvosv.

# just nu är jag en förslappad tjej som inte törs kolla folk i ögonen och ligger hemma istället för på skolan och lyssnar på melissa horns depplåtar.

Måste sova

Såhär fungerar jag, nu vill jag dö. Men jag väljer att ta en cigg istället, "frisk" luft (som jeppo säger) gör gott just nu.

Ofattbart dumma lilla tjej.

Jag mår dåligt, kan inte sova och måste skriva av mig. Fr.o.m. nu så ska jag fan stänga av allt som heter känslor. Jag ska bli eremit, leva i ensamhet och slippa bli sårad, av mig själv och andra. Det spelar liksom ingen roll om man gör nånting som man tror att man ska bli lycklig av, allting slutar i katastrof och man inser att allt är helt fucked up och helt meningslöst. Jag har garanterat levt i en lögn i två år och inbillat mig alla känslor sen den där gången för två års sen. Med mina komplex, problem och behov så är det helt omöjligt att hitta en balans. Det är fan bara att skita i alla behov och stänga av och bli totalt känslokall. Det känns ändå helt fruktansvärt ovärt. Jag kan inte ens räkna på mina fingrar och tår hur många gånger jag öppnat upp mitt hjärta och min själ för att bli mottagen på ett helt underbart sätt. Och hur många gånger har drömmen blivit sann? Aldrig. Det förstörs ändå av mig själv eller någon annan. Antingen att jag tabbar mig och är ett fucktard mot mig själv eller att jag blir sviken av nåt fucktard. Jag blir helt otroligt förbannad på mig själv för att jag ens orkar bry mig om att skaffa känslor för människor, vare sig det gäller kärlek eller vänskap. Det blir ändå åt helvette hur fan man än gör. Jag blir så jävla arg för att jag aldrig lär mig att inte öppna mig och skaffa känslor. Nu sätter Evelina på sig en jävla fasad, jag blir känslokall och helt obrydd. Det vore nog bäst så. Om jag verkligen kunde göra det. Jag blir livrädd varje gång, livrädd för att öppna mig igen och fruktar att bli sårad igen. Och vad gör jag? Naiv och jävligt dum som jag är så kliver jag in på samma spår, går i samma fotspår som innan, ramlar i samma fälla igen, får må lika otroligt dåligt igen och ångrar mig IGEN. Jag förstår inte hur fan jag kan vara så jävla dum. Fyfan för detta, ska börja skriva på ett avskedsbrev till mina känslor.

Helvete.

Söndagkväll

Det här har jag gjort idag:
- klev upp typ 11, spelade sims fram till kl 2
- kl 2 gick jag och hämtade mat på frasses till mig och bror
- låg sedan och spelade sims och typ halvsov fram till kl 5
- for ut och sprang som en tok
- hjälpte bror att bokföra
- vann 50kr trisslott!!!
- pantade burkar på konsum och köpte middag (billys, cola & godis)
- ensam mamma söker och vem kan slå filip och fredrik?

Nu: sims, godis, cola och slöa jävel!
En riktigt jävla fet dag då jag inte gjort något viktigt alls..
Tjing!

98 frågor om mig, jag har tråkigt!

1. Tre namn jag lyssnar till:
brölis, ebba, evelina

2. Någonting jag tycker om med mig själv:
jag är väldigt snäll, ibland för snäll, men nån gång får man väl tillbaka för det! får hoppas på att jag kommer till himlen!

3. Någonting jag inte tycker om med mig själv:
min studieteknik, min vikt (klyschigt!!!)

4. Detta är jag rädd för:
mörker, höjder, ormar, flygande kryp, små rum, komma för sent, clowner osvosvosv jag är rädd för ALLT!

5. Tre saker jag vill ha varje dag:
en riktigt kanonbra utbildning, välbetalt jobb, nyttig hotellfrukost på köksbordet när jag vaknar!

6. Tre saker jag absolut inte kan göra:
vända ryggen till min familj, ljuga för A, se filmen Det utan att titta bort MINST tre gånger!

7. Detta tycker jag om att göra:
spela gitarr/piano/sjunga, känna att man lyckas med grejer, ha myskväll bara med mig själv en stund, typ tända ljus, en film och lite karra!

8. Detta vill jag göra just nu:
ha jullov så hela (förhoppningsvis) familjen kommer hem!

9. Bästa känslan:
lycka? typ känna sig älskad och behövd

10. Värsta känslan:
känna sig bedragen/lurad/att man blivit sviken eller något liknande

11. Egenskaper jag gärna ser att min partner har:
omtänksamhet, värderingar som liknar mina, han ska ju va lite händig och intressen som liknar mina, typ natur, djur o sånt!

12. Är jag kär just nu?
inte kär som i "kär" i en människa

13. Jag vill gifta mig...
kyrkligt, med den rätte/rätta, i en fin kyrka och i en kort klänning med någon svart detalj på!

14. Följande tre saker vill jag göra innan jag dör:
bli rik, lycklig och bilda en riktig familj

15. Min käraste ägodel:
min gitarr eller min systemkamera

16. Något jag vill ha i present:
hm, jag fick nyss allt jag ville ^^ nämen, ett busskort, gymkort, en bil

17. Detta har jag på mig just nu:
underkläder, mjukisar, t-shirt o huvtröja.

18. Favoritkläder:
leggings och nån mysig tröja! eller mina slalomkläder!

19. Favoritdjur:
hund!

20. Följande musikstilar tilltalar mig mest:
det mesta tilltalar mig, alltså musik som har ett budskap, inte typ rihanna och kanye west.. indiepop tilltalar mig mycket, även melodisk dödsmetal!

21. Favoritlåtar just nu:
Kalas - Apologize, Mighty Band - vart ska vi sova inatt

22. Roligaste/tråkigaste ämne i skolan:
roligaste: ingen aning, kanske religion eller kultur och idéhistoria!
tråkigaste: naturkunskap

23. Stjärntecken:
skorpion

24. En bok jag älskar:
Bläckmagi - Cornelia Funke, Tordyveln flyger i skymningen - Maria Gripe

25. En film jag älskar:
ondskan eller shrek 2

26. Tv-program jag gillar:
hm, vänner, gilmore girls, dansbandskampen, ensam mamma söker, bonde söker fru och mammas pojkar, haha!

27. Favoritdoft:
ingen aning, inte så inne på det

28. Detta äter jag gärna:
havregrynsgröt

29. Dricker helst:
hm, ramlösa stilla hallon

30. Favoritgodis:
persikor

31. Hit vill jag gärna åka på semester:
frankrike

32. Färg på mina ögon:
blåa o massa andra random färger

33. Min längd:
163

34. Jag tror på:
gud

35. Jag spelar:
gitarr

36. Person jag beundrar:
marcus

37. Så här bor jag:
en hyfsat fräsch trerummare på bottenvåningen(liten trappa upp) med balkong som jag delar med bror

38. Antal döda krukväxter i hemmet:
alla döda är borta nu tror jag, vi har bara fyra kaktusar, men två har dött

39. Det här tänder mig:
hm, skägg, bönder och bad guys

40. Det här gör mig avtänd:
egoistiska människor men för bra självförtroende och för dålig självinsikt

41. Favoritfärg:
lila och grön

42. Favoritcitat:
"vem är brölis?" eller "dra du int bakan ve biln?" eller "vet du hur töjd man måste va för att bli fistad?" eller "ligg still och håll käften!"
HK lektionerna alltså

43. En hemlighet jag vet:
varför det heter Trangia-kök!!!!!!!

44. Bästa present jag fått:
jag vet inte, det är så svårt att välja eftersom man blivit olika glad över olika grejer! minns speciellt en gång när jag va jätteliten och min bror kom hem på helgen från umeå och gav mig en spice girls-skiva! då var jag glad! sen har jag fått ett råcoolt designer-linne som inte ens finns i fler exemplar än mitt, det är tufft tycker jag!

45. Senast köpta skiva:
hoho, dansbandskampen 2008 i julklapp till far ifjol!

46. Det jag är mest nöjd över med mitt utseende är:
alltså åh.. ångest-frågan.. ögonen eller just nu, håret och min töjning i örat ^^

47. Det jag är minst nöjd över mitt utseende är:
hm, magen, benen, näsan eller hakan...

48. Udda förmåga/egenskap:
låta exakt som pikachu!

49. Om jag vore ett djur skulle jag vara:
en wombat eller ett murmeldjur!

50. Vad lyssnar du på just nu?
tv:n typ!

51. Vad har du gjort/ska du göra idag?
städat/middag med familjen

52. Var är dina föräldrar födda?
alltså, jag vet fan inte alls :S umeå och övik, tror jag!

53. Vad är det senaste du installerade på datorn?
nyaste msn!

54. Vilken är din favoritrestaurang?
mammas

55. När badade du i en pool senast?
i en pool? typ i våras

56. Har du varit med i någon skolpjäs?
haha, ja 8ans luciafest :b

57. Hur många barn vill du ha?
4 tror jag! men minst 2 iaf!

58. Vilken musikstil tycker du mest illa om?
den kommersiella jävla rixfm/lady gaga-skiten

59. Har du bestämt dig för vad du ska rösta på i valet?
nu är jag 18 och får rösta, och jag vet ju åt vilket håll jag drar åt politiskt, man får ju se under valkampanjerna vilka som lägger fram bäst, politiker ljuger ju ändå alltid!

60. Vad har du för TV-kanaler?
typ massor, orkar inte räkna upp

61. Har du åkt moped någon gång?
men ja

62. Har du busringt någon gång?
jappjapp

63. Har du fått felparkeringsböter?
nope

64. Har du hoppat/kan du tänka dig att hoppa bungy-jump eller fallskärm?
jag vill jättegärna hoppa fallskärm som lite terapi för min höjdskräck!

65. Vilken är den plats längst bort som du har besökt?
thailand

66. Har du en egen trädgård?
nope

67. Vilken är din favorit bland tecknade serier?
alltså jag har ingen aning

68. Kan du alla orden i nationalsången?
garanterat 24/7

69. Badkar eller duschkabin?
hm, badkar tror jag! bara för att jag inte har ett (A)

70. Vilken är den bästa film du sett senaste månaden?
zombieland!

71. Favoritpizza?
ålidhems centrums calzone

72. Chips eller popcorn?
beror på vilka chips, men popcorn är snäppet nyttigare!

73. Vilken färg på läppstift använder du?
om jag använder så blir det knallrött

74. Har du rökt jordnötsskal någon gång?
men varför skulle jag ha gjort det?

75. Har du någonsin varit med i en skönhetstävling?
haha verkligen inte och tack gode gud för det!

76. Apelsin- eller äppeljuice?
apelsinjuice!

77. Vem är den senaste som du åt ute med, vad åt ni?
åt ute? det måste varit inatt när vi åt på subban, det var med jeppo o chall!

78. Favoritchoklad?
mjölkchoklad

79. När röstade du senast?
ingen aning, typ om vilket klassfoto vi skulle ha

80. När åt du en hemodlad tomat sist?
ingen aning

81. Har du vunnit en prispokal någon gång?
nej

82. Är du bra på matlagning?
riktigt värdelös

83. Klarar du att tanka själv?
jag tror det

84. Har du beställt något från något av de där shoppingprogrammen som går på reklamteve-kanalerna?
haha NEJ

85. Pepsi eller Coca Cola?
coca cola!

86. Har du varit tvungen att använda uniform i något jobb?
haha nä

87. Vad var det senaste du handlade?
mat

88. Har du kräkts offentligt?
HAHA ja

89. Vill du helst bli mångmiljardär eller hitta den sanna kärleken?
den sanna kärleken!

90. Tror du på kärlek vid första ögonblicket?
egentligen inte..

91. Har du ringt något betalnummer?
haha mja, typ ringt o röstat i melodifestivalen

92. Kan man vara vän med sitt ex?
i teorin kan man, men i praktiken fungerar det ALDRIG

93. Vem var det du besökte på sjukhus senast?
åh, det var nog harald. r.i.p

94. Hade du mycket hår som liten bebis?
jag tror inte det! men jag va söt ändå!

95. Vad har du för meddelande på din telefon/mobilsvar?
jag tror inte att jag har något personligt, det är nog telias egna

96. Vad har du i din väska?
jag skiftar väska så mycket så jag tömmer alltid ur dom när jag använt dom

97. Någon favoritsak du gör innan du går och lägger dig?
sätter igång sova-listan på spotify, eller läser en bra bok!

98. Vad är du tacksam för idag?
att jag hade en kanonkväll igår och för jag att jag har världens bästa vänner som älskar mig trots mina fel och brister och att jag har en familj som bryr sig och älskar mig!

Äggigt

Mår man som ett ägg får man göra sånt här!

Är du kär?
det skulle väl va i min säng då, eller i dansbandskampen!
Är du en sportfåne? verkligen inte, bara sitta framför tv:n, det bästa som finns är vinter-os!
Är du likgiltig? hoho verklige inte
Är du röksugen? inte alls just nu, jag skulle nog typ spy då..
Är du rik? i jämförelse till övriga världen, ja. annars, nej
Är du fattig? nejnej
Är du trött? omänskligt sliten
Är du shoppingsugen? just nu vill jag bara ligga i soffan och mysa!
Är du töntig? helt klart!
Är du ressugen? jättemycket!
Är du skolsugen? nä, kan jag inte påstå..
Är du irriterad? inte just nu faktiskt
Är du festivalsugen? jag vill se lasse ^^
Är du alkholsugen? to hell with alcohol..
Är du saknad av nån? Ingen aning, det tror jag väl inte!
Smeknamn? evve, ebba, brölis, kötthuve osvosv
Bästa åldern? typ 18-30
Bästa tidningen? bra fråga! jag läser fan aldrig tidningar..
Hur sminkar du dig? lagomt, om jag inte vill va extra fin!
När stal du senast något? no comments
Hur många timmar sov du inatt? från 7 till 11, you do the math
Vilken film såg du senast? öh, det var nog Wallander - Prästen
Vilken internetsida besökte du senast? blogg.se tydligen?
Vad sa du senast till vem? typ nåt i stil med: JA vi måste se hockey, ditt ägg! till brorsan
Vem fick du senast sms från och vad stod det? från jersqa, det stog Fika på stan?
Vad gjorde du i förrgår? jag fyllde år, hade världens bästa dag och bjöd på födelsedagsfika!
Vad har du gjort idag? vaknat, mått illa, duschat, sett på vänner, gått till frasses, ätit mat osv
Vad ska du göra idag? så lite som möjligt tills mamma o pappa kommer!
Hur många msn-kontaktetr har du? 263 stycken
Vilket land besökte du senast? öh, thailand 2001 blir det väl, haha..
Hur många snälla känner du? det vet man aldrig, men ganska många tror jag!
Vad såg du senast på tv? karjala cup, sverige-ryssland
Vad är det för märke på din dvd-spelare? ingen aning
Senaste köp? mat på frasses
Vad har du dåligt samvete för? för att jag är ett ägg och dum i huvet, de som förstår, förstår!
Vad har du för skor? massor! favoriterna är: converse, mina vita höga puma-skor eller mina "käng-stövlar" eller vad man ska säga
Vad har du på dig nu? mjukisar, slapp t-shirt och huv-tröja. ligga-i-soffan-kläder typ!
Vilken musik har du lyssnat på idag? barbados och dansbandskampen skivan..
Är du vegitarian? motsatsen
Har du sagt "jag älskar dig" till någon idag? nein
Vad drack du senast? cola
Gillar du att laga mat? jag är så jävla värdelös så det är typ ett straff för mig att behöva laga mat..
När sjöng du senast? igår/idag, jag&bror sjöng björn afzelius Tusen bitar, haha!
Håller du det städat? nä, typ inte. från grejer o sånt, ja. det är inte så stökigt så. men jag är dålig på att hålla undan damm..
Vad gör dig lycklig? umgänge med människor som ger mig positiv energi, som man kan vara sig själv med och känna sig uppskattad, och musik och august såklart! ingen gör mig gladare än när man får august att skratta, eller när han blir jätteglad när man berömmer honom för att han kan sitta själv, min lilla ögonsten!

Tjing!

Bra jobbat, ditt jävla ägg!

Ja, jag pratar om mig själv. Hur lyckas man? Det är så typiskt mig att jag blir typ förbannad. Gårkvällen var ordentligt skoj och spårade inte alls ur (inte festen iaf). Extra roligt att få avsluta kvällen med bror fram till kl 6-7 nångång imorse. Är hyfsat jävla trött vill jag lova..

Okej, bajs. Jag suger, hejs

18 starka år!

Nu har jag levt i hela 18 år! Det känns hur bra som helst faktiskt, får göra allt det där man längtat efter (nästan iaf!)! Liksom gå på krogen, köpa snus och cigaretter och sånt, haha! Dagen började iaf vid tolvslaget då J och C suttit uppe med mig och vakat. Då blev det sång och fika och en födelsedagscigg, bara för att jag får! Och jag fick min första födelsedagspresent: biljett till winnerbäck-konserten i november! Det var helt awesome! Sen fick jag en halv natts sömn, kom försent till körlektionen, bokade halkbana, fick G på sv-provet, fick veta att re-provet inte ska bli av, hjälpte en tant som ramlade, njöt av födelsedagen och snön på vasaplan med min kära Agnes, chillade med leila och felix tills charlotta kom, fikade med dom, jesper, charlotte, angelica och pappa, fick presenter, spelade fotboll hela vägen till frasses/la strada, spelade pingis på hartan, snackade med en snubbe på hartan och nu sitter jag här i mitt fina och städade rum och ska njuta av dagen och plugga. Imorgon väntar middag hos charlotte med jesper, angelica och albin och sedan fortsätter vi vidare till bowlingen och sen blir det partaj!

Peace!

Kvällsjogging!

Jag blev impulsiv och tog på mig träningskläderna och joggingskorna och for ut och sprang. Det var otroligt skönt även fast det var jobbigt som attans! Har ju kanske inte bästa konditionen och mina knän/fotleder tar ju stryk också.. Men det var otroligt skönt. Jag tänkte såhär: en joggingtur/promenad måste ju vara jättebra för att reda ut alla tankar och tänka lite klarare än när jag sitter i mitt rum och typ stirrar in i väggen och lyssnar på sorgliga kärlekslåtar. Det brukar ju oftast va så också, att man sorterar tankar när man rör på sig. Men för mig blev joggingturen en liten flykt, en stund för mig att tänka på något annat. Det var jätteskönt. Nu längtar jag efter min födelsedag och middag med mina föräldrar+broder. Det kommer bli hur mysigt som helst, är galet nyfiken på vad jag får för presenter! Sen ska ju mina fina, bästaste vänner komma innan och fika med mig, dom är bäst. Jag älskar er!

Ikväll blev jag erbjuden att följa med och springa på stan imorgon efter skolan, perfekt! Åh, vad jag längtat! Också ett sätt att tänka på något annat! Det är ju helt underbart nu när vår nya skola är granne med stan, hihi. Jag längtar även till på fredag, en helkväll med massa favoriter. (Jag vill jättegärna ha dig där, du är fortfarande en av favoriterna!) Det blir nog otroligt perfekt, är sjukt positiv iallafall! Känns som att födelsedagsfirandet är så planerat att ingenting kan gå fel! Nu ska jag sova!

Avslutningsvis: Min bror är bäst i hela världen!

If i were a boy

Jag är ju kanske inget r'n'b-fan eller nåt, men texten till If i were a boy - Beyoncé ft. R Kelly tilltalar mig otroligt, speciellt nu. Jag orkade inte städa ikväll, jag gjorde mysfika och sen la jag mig i sängen och stirrade i taket ungefär. Skrev väl på PA100 i kanske en halvtimma också.. Sen skulle jag äta.. Fick väl i mig ca. 2 tuggor nudlar och fick sen dricka vätskeersättning, laktosfri specialyoghurt och sen käka lite vitaminer och jox.

Nu funderar jag på att gå ut och gå och sedan kasta mig i duschen för en våldtäktsdusch.. Sen ska jag nog läsa och virka tills jag somnar av utmattning..

Peace

Tisdag

Dagen började både bra och dåligt.
+ sovmorgon
+ läsning i min favoritbok, Bläckmagi
- regn
- missade bussen

Dagen har alla förutsättningar att bli bra! Nu ska jag städa, mitt favoritintresse, och lyssna på massor av skatepunk, just nu Lustra - Scotty doesn't know. Humöret är lite på topp och jag ska nu sortera alla tankar genom att städa hela sunkiga skitlägenheten jag bor i.

Mums, dansband i högtalarna!

Over and out

Usch

Ja, jag lyckas igen.. Jag hatar mig själv så otroligt mycket att det är fan inte ens verkligt. Igår blev det iallafall glass, godis och kedjerökning hos Angelica. Världens bästa, vad hade jag gjort utan henne?

Kuk, det känns piss. Ny dag nya möjligheter..?

RSS 2.0