Studenten 2010

Ja, jag är en av dom lyckliga som tar studenten i juni. Och just nu sitter jag och funderar på hur student-klänningen ska se ut, mamma köpte ju hem MEGAfint thaisiden när dom va där. I perfekt crémefärg också! Antingen syr mamma eller så ber vi en kvinna i grannbyn! Jag vill ha en axelbandslös knäkort klänning med lite vidare kjol. Helt rak, helt utan krimskrams och helt stilren. Och en störtsnygg kavaj till och snyggt halsband med tillhörande armband och stora, fina ringar! Och till balen kommer jag nog inte orka sy upp en asseriös balklänning, blir nog en knäkort klänning där med. I typ tyllmaterial, ni vet? Och turkos såklart, mums! Och till skivan har jag en fiiin lila klänning som hänger i garderoben, har inte bestämt vilken jag ska ha till skivan och vilken till balen än dock. Det löser sig! Måste bara skynda mig att köpa biljett till skivan bara, ehe..


Tagga studenten!

Fick mig nyss ett gott skratt av grabbarna som stog framför spegeln och fixade håret som två 14åriga tjejer som ska på fest. Dom skulle på balluns och äta god mat och dricka öl. Jag blev lite avis.

Och fuck Tre kronor som failade mot Slovakien, nu kan man ju ge upp OS-tittandet, yay! Men nu ska jag gå och laga ordning lite palt, do widzenia!


Febran.

En hel dag med feber, ja. Jag har inte orkat röra mig förrän nu på kvällen då jag varit helt okej pigg. Men det känns inte awesome. Har egentligen seminarium imorgon, men det känns omöjligt. Och jag kan inte gå på det även om min lärare dödar mig (vilket hon kommer!). Har faktiskt två grejer till mitt försvar: 1. jag kan faktiskt inte råför att jag blir sjuk. 2. jag har försökt byta tid med alla i gruppen, men gick ju inte asbra.. Aja, det blir som det blir.

Nu ska jag sova bort morgondagen också, natti!

Sjukling

Usch, feber är inte kul.. Har sovit helahela kvällen, så nu säger jag godnatt på riktigt och konstaterar en sak: Febern har tagit mig och knäckt mig.

Kan lova att jag stannar hemma från skolan imorrn om jag mår såhär då.. Åh, jag har inte tid med nåt sånt!!

Bara jag som längtar efter vecka 10? Godnatt

Inte världens bästa dag..

Kul att febern kom som ett brev på posten. Kom hem från skolan typ 2, sov fram till halv 6 då broder hade gjort mat. Sen åt jag och sov igen tills typ nu. Jag har så ont i huvet och det är så synd om mig! Blööh.


Hyfsat less

Ja, jävligt mycket whine från min sida nu. Dock är det awesome att det blivit lite varmare under dagen, och det är ju faktiskt ett strålande vackert väder ute! Synd att jag inte orkar eller vill eller har tid att gå ut och göra nåt kul. Som vad? Äsch, jag ska ta tag i min kukiga engC-uppgift.. Håll uuuut!

Har ju bara gått i skolan snart 14 år så det är inte så konstigt att jag börjar bli less, right?

Fan för mitt liv

Vi har världshistoriens mest omöjliga engelska-uppgift! Jag och Leila försöker nu ge oss på denna monsteruppgift som troligtvis kommer döda oss och som ska in för kritik 15.00, hur kommer detta gå? Dessutom har jag ingen laddare med mig och datorn kommer dö inom en timme, kul liv.

Nämen, vad säger vi? FML

Fyi så kliar det i gommen, det är det mest stensäkra tecknet på att jag kommer bli förkyld, ännu roligare!

Nu ska jag koncentrera mig på uppgiften, ciao!

Segt

Jag trodde verkligen att det hade vänt, det här med kylan! Eftersom det bara var -13 igår.. Men icket, -20,4 idag, tjoho!

Jag är hur trött som helst även fast jag sovit typ 9 timmar, jag tror att jag börjar bli sjuk! Börjar bli sådär tjock i halsen, seg i kroppen, arg, less och grinig. Inte ok. Kan lova att jag tar på mig täckbyxorna när jag går till bussen, höhö! Jag älskar mina täckbyxor för övrigt, dom är underbara!

Ett fint meddelande jag hittade på min spegel!

Tack kära bror! Det finns en tillhörande gubbe också, asfint!

FYI: Actimel är ett satans jävla skämt! Man får så brutalt äckligt vidrigt ont i magen av det. Tjoho, va kul! Så, actimel = brinn i helvetet!

Ny favoritlåt: The Rocket Summer - Pull myself together, sååååå bra! (Tacksi Markku!)

Nu ska jag försöka se rekordelig ut och bege mig till skolan, hujj!

OS

Vad hände med att jag inte hänger med? Jag fattar aldrig när det är OS! Finns det liksom ingen tv-tablå som kan förklara med mig? Sen är ju allting efter läggdags så det går ju inte heller.. Egentligen bryr jag mig bara om hockeyn, men ändå! Jag måste luska ut när hockeymatcherna är, ställa alarm på mobilen, sen är mitt problem löst. Finemang!

Nu ska jag nog sova stenhårt! Natti!

Gnäll-Ebba

Vad gör man? När man är världens skoltröttaste människa, tycker att alla bara kan dra åt helvete och vill stirra in i min snorgröna vägg dag in och dag ut, vad fan gör man då? Och vad fan gör man när man blir så jävla stressad och pressad att man blir helt handlingsförlamad? Vad gör man när man bara vill att folk ska vara ärliga så det inte blir nå jävla strul? Usch, människor, stress och mig själv kan dra åt helvete.

Dödsless till max.

Så jävla less

Jag är så less, så extremt less som man kan bli. Detta KAN verkligen brinna i helvetet!

FML

Nykter festare!

Det roligaste med att va på fest nykter är att man har full koll på allting, minns allting och kan bara sitta i ett hörn och analysera folk. Det roligaste med att va på fest är att träffa folk som va på festen och skratta åt alla dumma grejer som hände. Det har jag gjort med Je och Jo över lunchen, haha! Helt klart kul! Sen har jag kommit på att jag är lite rädd för sprit. Inte för själva alkoholen, men för folket som intar den. Hur dom förändras, vad dom kan säga och vad dom kan göra. Jag vet själv vilken dålig kontroll jag har på mig själv med lite alkohol i kroppen, vilket monster jag blir. Och nu när jag tagit avstånd ifrån det och blivit mer eller mindre "nykterist" så ser jag allting ur andra ögon, nyktra ögon, vilka monster fulla människor är. Men ja, man ska dricka med måtta!

Nu ska jag nog åka hem och skriva engelskan och plugga filosofi, ciao!

Mååååndagmoooorgon

Skönt pisk mot Finland imorse! Ställde ju väckaren kl 6 så jag verkligen skulle se matchen, men jag va aningens för trött så jag vaknade inte förrän kl 8. Jag hann ju se kanske 3 min av matchen och alla intervjuer efteråt. Sen sov jag 1,5 timme till! Känner mig sjukt sliten, har typ igensvällda ögon för att jag är så trött. Mys!

Jag åt iallafall frukost och grattade syster på födelsedagen innan jag begav mig mot bussen imorse och nu sitter jag på kultur- och idéhistorian och lyssnar på genomgång av modernismen och just nu existentialismen och finner det fantastiskt intressant! Detta blir ett roligt område att jobba med!

Måste koncentrera mig, tjingtjing!

Förlåt mig!

Helt klart fullt upp i helgen, därav den fruktansvärt dåliga uppdateringen på bloggen! Jag ska förklara varför:
I fredags begav jag mig med buss till Bjur för att hämta bilen, körde sedan hem till stan, städade, duschade, fixade och trixade så att jag var redo för fest! Tog bilen till Charlotte och väntade med Jesper medan hon fixade och trixade. Sedan begav vi oss mot Ålidhem för 20årsfest med ett litet stopp på Hemköp på vägen. Helt klart bra kväll med trevliga människor! Vid typ 12 körde jag hem Charlotte och åt Subway (obeskrivligt gott!) och sedan fortsatte röjandet en stund till. Sen hade jag ett gäng gapskrattande grabbar i bilen som ville ha skjuts hem, och Ebba är ju aldrig omöjlig! Sen satte jag skutan hemåt och packade ihop det jag skulle ha med mig, och då var klockan kanske halv 2. Körde hem Jersqa och stog och pratade en stund innan jag körde hemåt mot skogen. 1 timme och 23 minuter senare var jag hemma i huset, fyllde flis och grejade så jag somnade kanske 4. Klev upp halv 9 och for och pimplade med Robin. Stog i 3 timmar på isen i -20grader, govärmen! Äsch. Sen begav jag mig mot Övik, chillade stenhårt med Markku, tog en sväng till Dombäcksmark och lite sånt. Hemma igen typ halv 10, sen kom Robin och sen skulle vi leta fest i skogen. Haha, sån omväg vi tog! körde 4 mil för lång väg typ, för att vägbeskrivaren var sämst!! Kom hem igen typ 2 på natten och stupade i säng.. Idag har jag bara legat i soffan och sovit/sett på film. Hur skönt som helst!

Mor och far har varit på resande fot i helgen (därav husvaktarN Ebba) och de hinner nog inte hem för att skjutsa mig till bussen, så jag tar andra subban och sticker till Fred. Åhmingud vad jag kommer sova i bussen!

Aja, enough for know. Tjing!

Skönt klipp!

http://www.youtube.com/watch?v=mngAeGSG89c&feature=related

Hahahaha, jag skrattar ihjäl mig!!

Oops, fastnade lite vid datorn! Nu blire duschen, ciao!

Nu är det dags för fredagsmyys

Ojoj, dammsugningen är check:ad, likaså våttorkningen av golven, skönt! Nu hade jag tänkt sitta ner i nåågra minuter innan jag ska slänga mig i duschen och våldtäktsduscha (=att duscha huuur länge som helst, typ 45 min, MINST!) och sen måste jag välja kläder och sånt. Ja, det kan ta extrem tid! Sen måste jag sminka mig och fixa håret! Sen är jag nog redo för party och bör infinna mig hos festfolk inom kort!

Ha en extremt fin fredagkväll, folks!

Tjingeling!

Ps. bra dag i skolan (ja, prövningen gick bra). Eheh hämnden är ljuv! Ds.

Hemkommen

Ja, nu är jag i lägenheten igen. Har satt på kaffebryggen också, kanoners! Tog ju faktiskt bara 45 min att köra från Bjur och hem!

Nu ska jag dricka kaffe sen få något gjort i form av städning, mors!

Trött!

Hur trött är inte jag?! Värsta på länge.. Men jag kokade kaffe, så nu hetsdricker jag kaffe för att bli pigg. Tror ni det funkar?

AHHH, nu taggar vi prövning, allesammans!
Wish me good luck, ciao!

Tung vecka framför mig

Hm, halva bunten med artiklar genomplöjd. Jag ger upp. Nu ska jag sovelisova!

Insåg nu att jag har helt sinnes mycket plugg i veckan:
- First draft på novell-analysen i Eng C till på tisdag
- Redovisning i Religion B på onsdag
- Läst ut svenska-bok (läst halva) till på onsdag
- Filosofi A-prov på 80 sidor

JAJEBULLAR, det blir mycket till liv i veckan.. Åhmingud.

Nu ska jag sova, tjingtjing!

Woop!

Ojojoj, börjar bli galet less på flyktingar hit och asylsökande dit. Ska dock bli skönt ifall jag klarar prövningen imorgon! Nu tar jag paus och bloggar och ska dricka te och äta skorpor med storebror snart.

Morgondagen ser tuff ut:
- Tidig uppstigning och läsa igenom lite artiklar och tänka igenom allt innan prövningen.
- Prövning 8.20
- Buss till Bjur 13.05
- Hämta bilen på mammas jobb och köra tillbaka till lägenheten
- Städa, tvätta och annat nödvändigt i lägenheten
- Fira Love på Ålidhem
- Köra hem till Bred efter festen, alltså jättesent (får ladda med energidryck och kaffe).
- Befinna mig hos Robin innan kl 8 för då ska vi iväg och pimpla.

Men det blir nog kanoners! Nu blir det fika, tjingtjing!

Ebba konstaterar

Jag blir inte pigg av kaffe. Bara kissnödig..

Kaffepaus!


psst..

Vad säger vi om en flytt till Stockholm, Solna, till sommaren?

Plugg..



Jappjapp, 59 sidor om rasism som ska läsas och analyseras ikväll, kulkul!
Blir så glad som på bilden ovan. Och ja, jag har jättelång piercingstav.

Ciao!

Dagens låt

I Ebbas högtalare just nu: Regina Spektor - Us
Låten är huuuur bra som helst och man blir bara på myshumör när man hör den! Den är även soundtrack till filmen 500 days of summer som också är hur söt som helst. Jag har iallafall helt fallit i förälskelse med låten! Första gången jag hörde den tyckte jag att den va konstig och skum och orkade inte lyssna mer än kanske 30 sek, men ju mer man lyssnar på den desto bättre blir den! Låten är underbar!

För er som vill lyssna på denna fantastiska låt:
http://www.youtube.com/watch?v=fczPlmz-Vug

Ebba städar och fixar!

Ja, mitt rum har sett ut som ett helvete HUR länge som helst, och nu (när jag egentligen inte alls har tid) tänkte jag ta mig i kragen och städa! Så jag började men att städa ur garderober och sånt och göra plats för vårkläder (!!!!). Jag tänkte att det är lika bra att göra eftersom jag tar bilen till Bred i helgen och då kan jag packa med mig hur mycket som helst!

Nu har jag iallafall städat klart och tar en te och skorpor-paus, helt klart välförtjänt!

Dagens outfit



Nu sticker jag till bussen, ciao!

Jag har namnsdag idag!

Ja, det har jag! Heter nämligen Frida i mellannamn, så grattis till mig!

Börjar dagen med The Libertines - Don't look back into the sun och jag kan inte låta bli att bli glad! Min älskade mamma ringde faktiskt och grattade mig också, sötmamma.

-16, 4 celsuis visar min termometer, kallt som fan med andra ord. Vad ska vi tro att denna dag kan bjurra på?

Nu ska jag fixa mig, laterr!

Magnus Weideskog, min nya kärlek

Jag måste få erkänna såhär på kvällskvisten att jag fallit i förälskelse med Magnus Weideskog! Det låter som ett försök till en Lars W-kopia, men ack så mycket bättre än Melissa! Iallafall när vi snackar texterna. Ja, och sen är han ju fantastiskt söt också!

http://www.youtube.com/watch?v=jzi1BzFt0hA&feature=channel

Peace

Justja, dagens fynd:

Och ja, jag kör med pilotisar i sommar!

-


Bilderrr

Fick tillstånd av Tjagnes att sno bilder från hennes inlägg, så jag kör på den!
Fin konversation från idag:
- Alltså Agnes, va faaaaaaaaaan hände?
- Jaa.... Dom fyllde 14?
Helt klart fräso!

Flickan med kavajen + Tjagnes @ Maxi

Fräso

Dagen började fantastiskt bra med Tjagnes, strömpilen osvosv. Helt klart mys med inköp av lite solbrillor (ja, jättetidig, men man måste börja "tänka på refrängen", right tjagnes?) och allmänt mys!

Dagen slutade förfärligt och jag vill typ lägga mig i sängen och dö, eller bara ligga där i all evighet och stirra i taket. Ja, jag förstår inte ens själv hur exakt allting kan gå fel och hur mycket skit man orkar ta på bara några dagar. Vi/jag ser väl, i guess..

Det är dessutom vidrigt kallt i lägenheten och jag håller på att frysa ihjäl, kul liv!


Och ja, jag flummade till det på kvällskvisten.

Lilla horafton..

..lillördag eller varför inte bara onsdag? Kärt barn har många namn säger man ju, och just denna onsdag gillar jag. Vaknade kl 11, låg och läste min bok till typ kvart i 12 så Tjagnes la upp ett så fint förslag. Konversationen lät ungefär såhär:
A - vad ska du göra idag? vi hittar på nåt kul!
E - nah, måste plugga o sånt.. så jag har typ inte tid..
A - du och din tid som du inte har fast du egentligen har!!!!
E - ja, det är sant.. haha!
A - jag röstar på en tripp till strömmis och bakning
E - JAG ÄR PÅ! (studsar upp ur sängen och in i duschen)

Yesbox, så nu tar jag bussen till Sofiehem och sen tar vi Lilla Röda till Strömpilen och sen vidare dit vinden tar oss!

Till dagens outfit har jag lekt med plagg som jag endast brukar ha till vissa kläder, det är kul! Ni får se sen!

Tjingeling!

Eric Saade

Jag såg inte deltävling nr 2 av Melodifestivalen men jag hörde ett jävla tjat om Eric Saade. Ja, jag kollade upp honom. Och vad hittade jag? Hahaha... Först och främst så är han inte snygg.. Sen är han en riktig jävla fjant! Sen är ju hans flickvän inte speciellt snygg heller. Och han är inte sådär superawesome på att sjunga heller, haha.. Sen kunde han fan inte ens prata svenska!!!!! Och det, mina damer och herrar, gjorde mig riktigt ordentligt äckligt irriterad! Jag gillar inte skånska.. Det är fult och det går inte att förstå!

Där har ni min åsikt om Eric Saade: en fjant som inte ens kan prata ordentligt.

Konstaterande

Nanana, ibland är jag helt cp. Ett riktigt mongo, men en glad en. Även fast det är kaotiskt ibland (väldigt ofta) och man har så mycket att tänka på så är det som att väldigt väldigt små grejer/personer kan få en riktigt glad. Jag är konstig, jag vet. Men det är mys!

Nu ska jag ut och åka biiiiiiiiiil, tjingtjing!

Ps..

Tjagnes, erkänn att jag blivit bättre på bildfronten?!?!?!

Dagens outfit igår

Av någon anledning så laggade blogg.se sönder igår, så jag kunde inte göra något. Jag hade nämligen tänkt lägga upp bilder på dagens (gårdagens) outfit och bilderna på shoppingfynden. Men efter en tids slagsmål med blogg.se så fick jag se mig besegrad..

Nåväl, såhär såg jag ut igår:

Hm, jag var glad och flummig igårmorse. Det förklarar peace/fjortis-fingrarna och monstermunnen.

Tjing!

Shoppingfynden

Jag blev så glad och ego i Stockholm, så jag fixade outfits med dom nya kläderna och fotade.

Here they come:


Inte dom bästa bilderna kanske och inte heller alla shoppingfynd!

Ledig?

Ibland måste man ta såna här (lediga) dagar och ta hand om nära och kära. Liksom, så dom vet hur mycket man tycker om dom. Sen kväll = sen morgon, så nu blir det kinabuffé till frulle.

Mors!

Stek

Världens piggaste morgon! Kvällen blev på tok för sen, men ändå studsade jag upp när väckaren ringde, duschade och kände mig pigg! Vilket jag inte gjort på länge! Dunkade Baseballs och blev på hyfsat bra humör iallafall. Nu? 50 min lektion sen lunch med jeppoooo, mors!

Dö.

Människor äcklar mig. Människor kan såra så inåt helvete mycket. Jag dör typ, så illa känns det.

Tråk till tusen

Hur tråkigt kan man ha en söndagkväll? Typ knappast värre än såhär.. Har sett Wallander, druckit te & ätit skorpor och bara slappat. Helt klart skönt! Men ack så tråkigt..

Ska inte sova riktigt än tror jag! Ni ser väl, ciao!

Arg ebbz0r

Jag orkar verkligen inte skriva Nk-labrapport... USCH va sur och less jag är..

Observera att jag bojkottar alla hjärtans dag för den dagen är så jävla onödig och ett enda stort kommersiellt jippo för att vi ska konsumera. Inte okej!

Åh.

Jag ångrar mig, jag vill bort igen..

Kul liv!

Resande

Idag klev jag upp, stressade till t-banan, åkte till t-centralen, bytte till arlanda express, letade mig till gaten, köpte lite frulle (torr rågsmörgås med ost och bubbelvatten) och satte mig på planet. Det kändes skönt! Har haft en kanonhelg i Stockholm, men som sagt: borta bra men hemma bäst! Skulle jag dock få jobbet så skulle jag inte tveka en sekund! Kan helt klart tänka mig att bo där nämligen. Nu är min mor&far här och hälsar på och mamma ska laga födelsedagsmiddag till M i efterskott!

Ha en bra kväll, ciao!

Skandal

Herregud, kan inte Melodifestivalens artister klä på sig? Jag blir fan äcklad..

Dagen

Idag tänkte jag ta mig upp tidigt, svänga mig några timmar på stan och sen åka tillbaks till P's lägenhet och plugga tillsammans med honom innan han skulle åka och jobba.. Men jag blev kvar på stan tills klockan blev två, åkte hem och då skulle ju P fara på jobbet, så det gick ju inte som planerat, haha! Dagens shoppingfynd blev de två halsbanden jag typ nämnde i förra inlägget som finns hos BikBok, en vit oversize t-shirt med fickor på från Carlings, ännu ett svinsnyggt halsband från JC, en oversize:are till från Lindex (för en billig peng, så jag kunde inte låta bli), en äckligt snygg jeans-väst från Oasis (lär bli en favorit till våren, måste lägga upp bild på den!!), leopardmönstrade leggings från Gina Tricot och tygpåse från T-shirt store. En riktigt kanon shoppinghelg och min garderob kommer bli överförtjust i tillskotten!

Nu ska jag se efter om det är något värt på melodifestivalen, annars ska jag spela Ice Age 3 på ps3, huuur kul som helst! Annars kan man alltid heja på Anna-Karin Olofsson och Helena Jonsson och hoppas på första OS-guldet!

Ciao!

Uppesittarkväll

Ja, ikväll blev det en sådan. Egentligen skulle jag sitta uppe tills P kom hem, men han smsade nu och skrev att han blir mycket sen, typ två timmar. Så jag har nu bäddat ut bäddsoffan och gjort iordning mig för sängen. Imorgon tänkte jag ta mig in till stan i lagom tid och shoppa ännu mer, käka lunch och sen återvända hem till Högdalen och plugga ikapp med P. Låter som en underbar dag, inte sant?

Evelina säger godnatt!

Alla älskar cimon

Kunde inte hålla mig ifrån att kolla upp ph-cimons blogg och kolla världens gladaste och skönaste klipp!
http://www.tv6.se/blog/cimon/2010/02/02/soeder-yran#comments haha, vilken jävla sköning!

Shoppingfynd

Ja, jag har ju ingen kamera så det blir inga bilder på "fynden", men en liten beskrivning kan ni väl få iallafall! Jag kom hem med en vit/röd randig oversize t-shirt, en vit oversize t-shirt med tryck, blåslitna jeansleggings och blåa skor, skitsnyggt alltihop, speciellt tillsammans! Nu vill jag hitta en kort skinnjacka (fake eller ej spelar typ noll roll, bara den är snygg), en svart eller brun hatt som får haka på hela våren/sommaren, massa t-shirts med tryck (oversize eller ej spelar inte heller någon roll, lite omväxling skadar ju aldrig, right? Sen vill jag hitta coola smycken som kan få hänga med till mina oversize/vanliga t-shirts! Hittade faktiskt en fin kollektion på Bikbok här i sthlm, riktigt sjyssta halsband om jag får va helt ärlig!


"man måste skynda sig, man måste skärpa sig, man måste komma in i Stockholm"


Estocolmo

Ja, allt gick inte som planerat eftersom planet var 25min sent, Arlanda är större än man tror, saker är ibland lättare än man gör dom. Men jag kom iallafall in till city runt halv 2, köpte tunnelbanekort och mötte upp bror P. Vi gick och köpte vantar till mig, gick på banken och han följde mig dit jag skulle på intervjun. Inte nådigt va fint ställe som bodde på, haha! Helt awesome, assöta ungar också! Grr, ville bara ha dom!

Nu har jag tappat upp ett bad och spelat Ice Age 3! Nu ska jag lägga mig och SOFTA tills P kommer hem.

(Shoppade lite grejs ikväll också, hihi! Får se sen!)

Ha en bra afton, folks!

Då kör vi!

Yesbox, nu har jag packat och fixat mig så att jag är redo för sofistikerad anställningsintervju, woho!

Hur bra blir inte detta?

Ha en bra dag!

Seg-mört!

Är jag klar med packningen? Nej! Bör jag va klar med packningen? Med tanke på när jag började, ja! Vad har jag gjort istället? Lyssnat på partymusik och blivit glaaaad!!!

Ha en awesome helg, folks!

Humörsvängningar

Ja, mitt humör svänger värre än en swingklänning på 50- och 60-talet! Nu är jag världshistoriens mest taggade tjej och packar stenhårt till massa partymusik!

Helgen i Stockholm ska bli guld!

Tyck-synd-om-mig-dagen..

Ja, jag var glad under kemin, that's it. Sen jävlades ALLT! Jag blev mer och mer medveten om hur satans jävla mycket fittplugg vi har dom närmaste veckorna/månaderna. Det är helt sinnessjukt.. Blir bara fruktansvärt förbannad när jag tänker på det. Sen går allt bajs och jag ska hem och skriva ut materialet till rasism-prövningen på fredag. För det första så finns inte hemsidan på svenska, så jag måste läsa alla artiklar på engelska, eller varför inte norska? För det andra så är det TYP 53 stycken jävla pissartiklar. Det blev 44 utskrivna A3or.. För det tredje så funkar inte min skrivare!!!!!

Jag fick så jävla mycket damp att jag bara la mig på min säng och grät HEJDLÖST i flera minuter.. Helt sinnessjukt, men jag får fan DAMP!!!!!!!!!!

(Och ursäkta språket, men detta är ett undantag..)

Kemi

Jag älskar det! Blir helt lyrisk nu när NkB:n har gått över från tråkig biologi till amazing kemi! Det är bara så fantastiskt roligt! Minns hur det var i nian, typ blod, svett och tårar, haha. Det var bara underbart! (Just exakt nu saknar jag Castor..)

Nu ska jag koncentrera mig, ciao!

Ett konstigt personlighetsdrag

Jag kom precis på något irriterande. Människor som är rädda för typ negativa känslor för andra eller hur jag nu ska förklara det. Men det jag menar är en person som skämtar bort saker. Till exempel om man skulle ringa till en människa och vara arg och ledsen och vilja ha tröst och råd eller bara någon som säger att "det ordnar sig", men en sån där rädd-människa skulle bara typ skratta och säga "sluta va sådär nu, va glad istället". Jag hatar det, såna människor som bara liksom säger "va glad" när man vill höra ett bra råd. Det finns bra sätt att säga "va glad" på, dock. Men man märker om människan som säger det är rädd eller tröstande. Ibland kan man ju verkligen vara på ett sånt humör att man inte för fem öre vill höra typ "ge dig nu" eller nåt annat dumt eller inte ens något tröstande, utan man har bara en ledsen- och gråt-dag och vill ha det så! Ett sånt humör kan jag va på, att jag är på så dåligt och lättirriterat humör att jag kan börja grina om jag tappar ner mina nycklar eller om mjölken tar slut. Då vill man inte alls höra något positivt ord från nån, men allra minst en nonchalant kommentar som "va inte sådär"/"va glad"/"ge dig med det där". Det märks på rädd-människan att den är rädd och dåliga på såna situationer genom att han/hon är överdrivet glad och typ skrattar och skämtar. Det är dumt och gör mig irriterad. Eh, ja, nu har jag överanalyserat ett fenomen, haha!

Med dessa kloka ord från sänghalmen tänker jag säga godnatt/ha en fortsatt trevlig kväll och dela med mig av en bild!
Godnatt!


Min bästa vän!

Som jag tidigare sagt så har mitt hår varit fantastiskt smutsigt, gosigt, perfekt och lite äckligt. Och som jag säkert också sagt så är min kära bror/arbetsgivare/sambo inte riktigt lika frisk som alla andra barn i sandlådan (precis som mig!) och vi brukar ju ha så fantastiskt sjuka diskussioner, påhitt osv. För att nämna några situationer: som när han gick kalsongmodell genom vardagsrummet en sen kväll då vi båda va dödströtta och låg tillslut dubbelvikta på golvet av skratt. Och som den gången vi lekte detektiver med varandra och hittade på värsta brottet. Och som den gången vi hade ett Eddie Meduza-quiz en sen lördagskväll. Och som när vi skrattade ihjäl oss till barnprogram och battlade med raggningsrepliker en hel kväll. Kvällens fantastiskt konstiga diskussion gick ut på att vi berättade för varandra vad vi hade hittat för konstiga grejer i vårt hår.

Helt klart syskonkärlek!

Fail-ebba

Jag har nu tvättat håret för första gången sen i fredags, hur fräsch är inte jag? Som ni såg så hade jag ju tovat ihop det inatt för att jag hade tråkigt (?????dumihuvet). Så nu antog jag mig utmaningen att försöka reda ut tovorna, inte det lättaste vill jag lova.. När jag halvt rett ut dom med hårborsten så låg typ hälften av mitt hår i handfatet och andra halvan satt kvar i mitt huvud i form av ett kråkbo. Men ja, jag tvättade det iaf två ggr med schampoo och två gånger med balsam. Balsamet fick sitta kvar en stund medan jag gjorde fettindränkt korv med makaroner, sedan sköljde jag ur det, masserade in nästa omgång och satte mig här för att äta. Nu ska jag skölja ur det ännu en gång och får se när jag torkar det hur det ser ut, annars klipper jag mig korthårig!

Peace!

Matlagar-paus

Medan mitt makaron-vatten kokar upp sätter jag mig och bloggar, hur bra? Jag ska berätta om min dag:
Egentligen tänkte jag kliva upp tidigt och sätta mig en timme och jobba lite (med UIP såklart!) men så blev inte fallet. Som ni såg så var jag vaken hyfsat sent igår och tovade ihop mitt hår av någon anledning, haha! Jag försov mig 1,5 timme till skolan, bra jobbat! Jag tog mig till skolan iaf, om så en kvart sen till andra lektionen, men ändå! Fördrev tiden med att skriva novell om det inte var något viktigt jag kunde göra annars, så det blev ett handskrivet A4:a till! Jag sprang i princip hem från skolan/bussen, gjorde fika och satte mig med arbetet. Betalade fakturor och sånt och nu ska jag göra middag och typ bokföra lite.

Ciao!

Onsdag

Två lektioner kvar idag, hela dagen imorgn sen fredag drar jag till Estocolmo på en semesterhelg! Har räknat ihop mina livsbesparingar och ska få pengpengish av broder, så det blir nog kanoners! Sthlms-bror lär ju kanske jobba eller något nån dag, så då blir det väl att gå och shoppa, hihi.

00:47 Evelina tovar håret


Ja, jag kan inte sova, så jag typ dreadar ihop håret! Alltid kul att tvinna, tupera och grejsa med ett flottigt, äckligt hår!
Godnatt!

Storebror

Han är ganska så bäst ändå. Blir det Kittel på sportlovet så lär jag ha råd, känns guld! Tack vare min bror. Får hålla tummarna på att det löser sig med boende och bil!

Ikväll har jag inte gjort nånting vettigt och ska verkligen göra tidig kväll!

Godnatt!

Hos fröken Häggström

Efter skolan ringde jag herr Westermark som var på stan med herr Agdahl och skulle äta, så jag hakade på. Herr Agdahl undervisade om och förespråkade en god hållning, vilket jag absolut inte har. Helt klart något att tänka på! Vi gick till BC (nya hängstället aka Bibliotekscaféet) och mötte upp fröken Häggström jag hämtade ut min bok som jag reserverat (Svinalängorna) och skrev några rader på novellen. Vi snackade massa skitsnack, drack kaffe och sedan anslöt sig herr Wallström till gruppen. Tillslut fick vi nog så jag & fröken H gick på stan och utförde några av hennes ärenden innan vi beslöt oss för att åka hem till the hood Öst på stan.
Nu chillar hon med disken medan jag bloggar lite. Nu ska jag nog skriva lite labrapport, ciao!

@ school

Kom endast några minuter försent till samhällskunskapen och mitt hår ser helt okej ut. Vi kan sammanfattningsvis säga att dagen började bra. BajsAgnes ringde och ville äta äcklig skolmat med mig, alltid något! SC/studierummet/uppehållsrummet/soffrummet lockade efter lunchen så vi påbörjade den extremt krävande vandringen uppåt. (Hela FEM våningar upp.) Och vi hade sån tur eftersom grabbarna tagit upp en soffa som vi rymdes i, helt okej! Nu väntar EngC och sen tror jag faktiskt att jag ska stanna på skolan och fortsätta skriva på mina PA-noveller, vad sägs om det?

Veckan ser ut att bli en bra och lugn vecka utan extremt mycket plugg eller andra onödiga saker. Ska inte heller sörja att jag gjorde absolut ingenting förutom att plugga förra helgen eftersom jag lämnar Umeå och säger Hola till Estocolmo på fredag kl. 11.15 och stannar där till söndagseftermiddag.

Nu snackar grabbarna om att vi ska dra, mors!

Trött och sliten..

..ja, det är precis vad jag är. Jag kom i säng tidigt igår, men troll höll mig vaken. Inatt igen. Det har som börjat bli en vana, en vana som för med sig att jag är dödstrött varje dag. Men i överlag så är det en vana jag tycker om. Trams.

Nu är mitt hår fantastiskt smutsigt, tovigt och perfekt! Jag ska nog aldrig tvätta det! (Ja, jag vet att jag är fräschhh.) Nu har jag fruktansvärt ont i magen, ska sminka mig och springa till bussen. Ser att tiden börjar springa iväg!

Ciao!

Sista inlägget för dagen.

Klockan närmar sig 23, jag som bestämde mig för att stänga ner datorn kl 22.. Dålig självdisciplin, Evelina! Ikväll har jag åstadkommit med: att bli mamma på Sims 2 och döpt min son till Cimon (hahaha). Sen har jag fikat mjölk och mandelkubb med bror, skrivit klart KuHi-uppgiften och lite sånt. Helt klart en icke-stressig och bra kväll!

Nu ska jag ge upp bloggen, läsa, tala med troll och sova! Mors!

Message to Agnes


Viktigt!!!



Agnes + död, fryst råtta = tummen upp!

Psst.

Agnes älskar min väska och blev tvungen att fota den när hon va här, den är fruktansvärt älskvärd!

Glad tjej AB

Evelina är glad. Evelina lyssnar på The Libertines, Mando Diao och annan sådan indie-musik som gör en glad! Jag har nu spelat massor med Sims 2! Blivit gravid, mitt barn har växt upp från småbarn till barn och sånt! Helt klart ett av världens bästa spel!

Medan min "partyspeed"-lista på Spotify går runt runt ska jag skriva klart min konstanalys till kultur- och idéhistorian, inte roligaste kvällsnöjet, men det var en ovanligt rolig och intressant uppgift!

The Libertines - Don't look back into the sun, älskvärd!

Ps.

Jag har en ny favorittröja som är lång, stor, mjuk och varm. Ds.

Måndag

Första dagen på en ny vecka, vad har hänt? A ringde när jag precis skulle kasta på mig skinnjackan&halsduken och störta ut genom dörren till bussen för att käka lunch på skolan. Men hon kom hit och vi gjorde lunch istället. Makkisar och korv, det dög. Försov mig nämligen, en hel lektion.. Jaja, vi blev mätta och brummade till skolan. Och vad gör inte A i sin oturssväng? Jo, blir fotad av en fartkamera i en civilbuss, otur tusse! Vi lyssnade på filosofi-nissen, hämtade en död råtta, drack choklad/te och jag fick skjuts hem.

Nu har jag gjort lite kuliga saker, som: att sminka mig som ett emo och tova till håret jättemycket, gå igenom A's hela blogg och leta roliga bilder. Och ja, jag hittade faktiskt några roliga bilder!

Någon gång när jag, A och S brummade hem till moi med subban och gjorde lunch.

Och roadtrips-bilder.

Söndag

"På den sjunde dagen vilade Han" brukar man ju säga, men inte fan har jag vilat! Inte på hela helgen! I fredags grejade vi med huset för att få upp värme, packa upp mor&fars packning, tina upp vattenledningar och skottade. Igår skrev jag massor på min PA100-teori och det gick faktiskt ganska bra, tog en himla tid iallafall. Idag har jag skrivit klart den skiten och skrivit klart religions- och samhälls-uppgiften. Känner mig riktigt bra faktiskt, har som kommit tillbaka på banan igen!

Ser precis reklamen till filmen Farsan av Josef Fares, tror att den kan bli riktigt jävla bra! Liksom, det finns ju absolut inget dåligt med filmerna Jalla jalla! eller Kopps, så varför ska inte denna bli succé?

Nu ska jag återgå till att kolla på Spiderman 3, ciao!

RSS 2.0