Fy helvete.

Ej glad, känner mig helt tom inuti av nån anledning. Bästa var att träffa Jesper och gänget idag, fick mig på andra tankar. Kan inte säga att det här beror på nån eller så, mest bara att jag blir så äckligt besviken på mig själv, samma misstag om och om igen. När ska jag lära mig? När ska jag få må bra? Men, man lär sig ju av allt. Det kommer ju nåt bra ur allt som händer. Orkar bara inte gå i bitar hela tiden. Hela jävla tiden. Jag liksom lurar mig själv att allt är så jävla bra, sen råkar verkligheten kom ifatt och där rasar allting. Gång på gång på gång.

Jag är ett jävla vrak. Jul suger. Alla som är lyckliga borde brinna i helvetet.
Puss och kram på er sötnosisar (L) <3<3<3<3<3

USCH

Ett snabbinlägg!

Åkte upp till Storuman i onsdag efter att jag tagit körtkort! Hur åsum? Älskar mitt liv. Helgen har varit fantastisk, innehållit allt man önskar sig: hockey, bastu osvosv. Nu är jag åtminstone hemma, ska engagera mig åt att va broders lilla slav ikväll: sortera lite papper, måla lite osv. Kul att få göra nåt vettigt iaf!

Julafton på torsdag! Vart är julstämningen? Ble.

Nu ska jag bli busy woman, tjing!

Ta vad du vill

Ojoj, jag har helt allvarligt hittat Västerbottens snyggaste manliga individ! Helt lyrisk och fått extrema koncentrationssvårigheter (ska ju plugga körkortsteori), haha! Men sån är jag!

Okej, sammanfattningsvis en bra söndag: övningskört till/i stan, ätit friscomål (älskart!), träffat jeppo, jonas och challs en snabbis, töjt igenom 4 mm i andra örat, sett hockey (fan va kul!!). Och ja, träffat den snyggaste människan jag sett.

Bra dag, puss!

ps. Ta vad du vill - Andreas Grega: BRA LÅT!! ds.

Huhu

Hemma. Ja, det säger sig självt. Tråkigt, tyst och stilla. Fest på byn också tydligen, är inte så värst supertaggad.. Men kanske måste ta till vara på tillfället när det bjuds till fest i lilla byn. Eller? Ah, jag bryr mig inte så värst om Idol heller. Alla suger ändå och kommer försvinna inom 1,5 år. Kungkung.

Ah, jag är lite sur och less och jag har även all anledning att vara det. Nu ska jag torka håret, mors!

Puss på dagen!

Check på halkbanan, jävligt skönt! Hur kul som helst! Skönt gäng, jävligt nervöst, sladda lite ochsåvidare. En bra dag, helt enkelt!

Idag är förövrigt min snäll-dag! Har städat, diskat, tvättat, tagit ut soporna och lekt moraliskt stöd. Jag, Frida Evelina Persson, är bäst!

Jajamen



Kolla, kolla! Mitt älskade självfall är tillbaka! Och mitt hår ser typ vinrött/brunt/fult ut och..ah, så är det kanske inte.

Nu ska jag tugga kudde, mors!

Ebba kaxar

Och nej, du är äcklig och bara allmänt dum i huvet. Skaffa ett liv, riktigt bonnförnuft och ett jobb, så kan du kanske ta dig nånstans i livet. Eller nä, inte alls. Glöm det.

Fucktard

Sentimental kärring!

Det är precis vad jag är just nu. Har sett på Bonde söker fru och spolat fram tiden typ 10 år och längtat. Efter allt "det där", och ja, ni vet precis vad jag menar. Det där fruktansvärt perfekta romantiska som man inte ens kan föreställa sig idag. Jag blir helt lyrisk av bara tanken liksom! Satt med blöta ögon och bara blev lycklig av att föreställa sig det. Jag vill inte gå och lägga mig själv varje kväll. Jag vill ha nån som man väntar på ska komma hem från jobbet på eftermiddagen. Men det ska inte bli fel, det ska va perfekt och jag ska va lycklig. Haha, fan vad gammal jag låter, men under mina 18 levnadsår har man ju varit med om det ena OCH det tredje. Man har fan strulat runt och varit som nån yrhöna som varken vetat upp eller ner. Strulat till det och vecklat ut skiten igen, halvt iallafall. Då kan vi konstatera detta: jag behöver en stabil människa i min tillvaro. En person som gör att jag slipper gå livrädd och liksom offra allt på ett kort bara för att jag är så rädd för att typ..end up alone, igen! Ensamheten är outhärligt. Det är så jävla tyst, jag kan inte prata med nån om min värdelösa dag, finns ingen man kan surra med när man hänger upp tvätt, ingen man kan skvätta vatten på lite busigt när man diskar, ingen man kan gå kvällspromenad med, ingen att säga godnatt till på kvällen. Men då var det ju dilemmat: jag orkar inte bli sårad igen. Nu jävlar är jag vidrigt negativ, men liksom, så är det.

Jag reflekterade över ytterligare en grej när jag kollade på tv och försökte glömma bort att det va tyst och mörkt. Killar säger typ alltid först "jag älskar dig". Har jag fel? Så har det alltid varit i mina fall. Även fast jag tycker att jag kastar mig in i värsta känslomässiga karusellen med sånt där, så har det ändå alltid varit den andra som sagt "jag älskar dig" först. Jag antar att jag har lite självbevarelsedrift ändå? Hoho, knappast!

Dagens och gårdagens skratt bjöd min kära bror på. Och det krävs en förklaring, så här kommer en bild:


Och nej, vi kommunicerar inte verbalt längre, vi skriver det på Kom ihåg-tavlor från Norrmejerier.

Nu, små äckel, ska jag sova bort svinvaccins-helvetet! Hujj!

Ett kaos.

Jajamen, ett kaos för jämnan. Men vet ni vad? Jag börjar bli van! Frågan är om man ska se det som en bra eller en dålig grej. Iallafall så känns det just exakt i denna sekund som att jag har typ en miljard grejer att ta itu med, en miljard grejer som ligger på mina axlar och måste göras. Det suger ju. Och sen suger ju jag ännu mer eftersom jag blir typ apatisk/handlingsförlamad och orkar inte ens ta itu med allt, men det måste ju göras. Nån gång. Min högsta önskan är att ha en dvärg som gör allt åt mig och att jag får åka lååångt bort och typ ha det förbannat härligt. Utan krav, stress och prestationsångest. Men det går ju inte, ve och fasa vilken sne värld vi lever i.

Sen måste jag bara få uttrycka mitt hat mot äckliga människor. Inte för att generalisera eller så, men jag gillar inte den nya mentaliteten bland den yngre "generationen". (Fan va gammal jag låter!) Nej, men jag relaterar till ettorna på draggen/mimer. Vad är dom för nåt?! Man bara skrattar och äcklas av dom.. Sen måste jag givetvis tillägga att detta gäller naturligtvis inte alla, jag är ingen generaliserings-tant. Det måste ju finns NÅN vettig 93a/94a nånstans, eller?

Slutligen måste ju alla blogginlägg innehålla nåt sentimentalt trams, positivt eller negativt, och det lyder som följer:
Min älskade söstra, du är fan bäst i världen!

OCH: bägaren är fylld, orkar inte ensamheten längre. Min deal kan "äta bajs och stoppa huvet i toaletten", för att citera Jalla jalla.

Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på nån awesome film eller nåt, tjing!


Äre värt?

Vad finns det för jävla mening med nåt sånt här? Jag vill fan bara dö, bara lägga mig och sova, aldrig mer kliva upp. Är så jävla otillräcklig, klarar inte av ett enda litet jävla skit. Ett riktigt misslyckande, det är vad jag är.

Nu rann allt ur mig, fan alltså..

Glad

Ja, idag är jag glad, pigg och taggad. Det är bra, lär behöva energin ikväll! Jag lyssnar på vinnaren av lilla melodifestival, Ulrik, killen som sjöng om att man typ ska va tacksam åt det man har och att vi har det bra. Han har rätt, lillkillen.

Nu ska jag hitta nåt litet att äta i kylskåpet och greja lite innan jag studsar till bussen, mors!

Ble

Nu blir jag fanimig less. Ska fan bli eremit. Ensam. Övergiven. Eller vänta! Glömde, jag är ju redan det!

Studentbalen

alltså, fuck.. ångest inför studentbalen, haha! Ingen klänning, ingen dejt, ingenting! Braaa. Liksom, man vill ju inte va ute i sista minuten och köpa en klänning som man inte ens tycker om och som fyra andra kommer ha på sig. Dessutom känns det ju som att man vill att sin kavaljer ska liksom betyda nåt och inte dra dit med vilket drägg som helst. Studentbalen är ju faktiskt endast en gång i livet. Haha, ångeeest

Another saturday night and i aint got nobody

Så förjävla tråkigt! Har ingen ork till nåt, orkar inte plugga körkortsteori som jag hade tänkt... Blev musik och msn istället, yey! Ah nu ska jag hitta nån film att se eller nåt, tjing!

ps. Agnes, need your help!! ds

Ah det är såhär det ser ut.

Lite självdisciplin har jag iallafall! Eller? Åh.

Öh, ja.. Slitet nanting, har kollat på julkalendern, ondska (dokumentären) och druckit kaffe hela morgonen typ.. Kul.

Hur bra?!?!

Jajameeeeen, har haft världens bästa dag. Tar det kortfattat:
- fick sällskap från stan till körskolan
- asbra på körlektionen, tre grejer att tänka på, jag skaaa!
- bokat teoriprovet och uppkörningen!!!
- surrat om studenten!!!
- äcklig lunch med awesome folk
- tjuvröka bakom hörnet
- asrolig debatt på samhällskunskapen, (självklart fick man representera det tråkigaste, men lättaste: miljöpartiet)
- gick på stan med Märta
- fixade kod till mitt visa-kort
- shoppade lite, yeeeees!!!
- har fått en fungerande och icke-glappande laddare till datorn, tack pappsen!

och nu har jag mycket höga förväntningar på kvällen! Det har liksom varit typ världens underbaraste dag (+ snöflingan jag såg idag, hur awesome?!) så den måste ju bara följas av en bra kväll, eller?

Är stolt över att jag inte ska leka fyllesvin på krogen i helgen, bra jobbat! Nu ska jag klä på mig, dricka vin och kolla på nåt avsnitt av typ ph eller nåt, och bara ta det lugnt.

Ha en bra kväll! Tjing!

AMBIVALENS

Åh, jag vet inte vad jag ska göra, hur jag ska tänka ochsåvidare. Ska man vara egostiskt eller ha lite moral?
Hjälp!

Sur

Yehes, hur bra är inte Mammas pojkar?

Alltså, jag har absolut inte gjort något vettigt ikväll och har inte lust med det heller.. Vill verkligen bara gå och lägga mig och vänta på att det blir helg. Är less som ett svin, vill typ sova i ett år känns det som. Mammas pojkar och Glee kommer ge denna värdelösa kväll ett bra slut.

Bra jobbat, fucktard!

Jag är fan världens sämsta!
Lyckat, Evelina.. Jävligt lyckat.

yehess

Du är gravt söt!

Dryg dag

Jajamen, körlektion imorse, gick awesome! Framstegframsteg, bara 3-4 lektioner kvar, sen jäääävlar! (Har önskat mig en bil i julklapp!) Sen blev det Nk-prov, gav det en halvtimme och nailade det, hoho! Sen drog jag till repan och kollade på när jonas lirade trummor (grymmast ever) och jeppo på sin nya taranis-bas, fett snygg! Isac gjorde ingenting, haha. Sen gick vi och käkade, drack kaffe, snackade om balettdansöser, magnus samuelsson, fula människor o.s.v. Sen stack Jesper så jag fick hänga med jonas och isac, helt klart awesome. Skrattade så jag dog! Drack glögg. Köpte korv. Besökte stamkundernas underbara värld. Fick nötter i håret. Kollade på töntiga spelpjäser typ (?). Ah, nu gäller svenska, språkhistoria, universums tråkigaste. Sen blir det religion, har missat de två senaste lektionerna så att det är bäst om jag är på alerten. Eller nåt. Hehehehhe.

Nu ska jag ägna min uppmärksamhet åt detta otroligt tråkiga ämne, ciao!

Svar

Förresten så ska jag säga till My att jag är på tok för dum för att förstå hur man kommenterar på din blogg, så jag svarar på min egen istället, hihi!
Ja, det är den tecknade versionen och ja den är übermysig och jag älskaaaar den! Den har råbra soundtrack också, kolla youtube!!!

Vare nån som sa lill-lördag?

Veckans enda lill-lördag har spenderats på följande sätt:
- Försov mig, tog mig till skolan på 25 min. Bra jobbat, ebba!
- Åt lunch med världens bästa Jeppo, gott med subway istället för vidrig fiskgratäng/smörja-ish
-
Gick till Bilda och Jesper fick dunka av sig på trummorna
- Köpte 8 mm's töjning, ohyeah det blir awesome och fett snyggt!
- Har börjat töja andra örat också, nöjer mig nog med 4mm där..
- Pluggat NkB typ hela kvällen, fy in i fan så tråkigt..
- Missade adventskalenderna p.g.a ett 40 min långt telefonsamtal med systeryster, tack för att du finns!
- Surrade sönder brorsan med alla möjliga historier, funderingar, problem osv som jag hade på hjärtat, tack för att du finns!
- Fixat och trixat och joxat inför helgen och det ska bli fett mys, har 3 liter vin som väntar på mig!

Nu vill jag att det ska bli helg och fredag så jag får roa mig! Sen gäller böckerna hela veckan, woho! Bra dag, mysig dag, pusssssss

Tisdag

Sovmorgon. Stress. Stressad Ingela. Lånat ut pengar. Slut på snus. Teater senare.

Ett inlägg inspirerat av Agnes.

RSS 2.0