Tungt besked..

Jag måste nu härmed lämna ett tungt besked: jag överger blogg.se! Jag lämnar denna sjunkade, söndervittrade gammbåt och hänvisar till min andra blogg som ska uppdateras ännu mer nu när jag bara har den att fokusera på!
Så enjoy: http://evelinasbibel.blogspot.com

Första skoldagen

Idag var alltså första dagen av min 5,5år långa utbildning till ämneslärare! Igår var jag så nervös att jag höll på spricka! Men dagen bestod inte av mer än 50minuters snack om vanliga basic-grejer, typ hur kursen är upplagd och lite sånt. Sedan tog Rolle mig till stan och jag lånade inte mindre än FYRA böcker (Madicken, Gummi-Tarzan, Hugo&Josefin och Populärmusik från Vittula) till min kurs. Ingen dålig litteratur, va? Massa goa barnboksklassiker och annat mysigt. Och vem hittade jag inte på BC om inte min bästa Malin? Lite snack och lite läs sen bar det av hemåt för att laga middag - korvstroganoff! Matlåda hela veckan, jamään. Sen hann jag även med att kika på lägenhet, hänga med tredjedelen i vår trio, kika på innebandymatch och fika. Ingen dålig dag alls! Imorgon ska jag vara på skolan kl 13 men hade tänkt hinna läsa massor innan dess så nu ska jag göra kväll. Natti!

Ps. ska bli bättre med bilder..

Jag gör ett nytt försök!

Det är ett nytt år, jag sitter i en ny sits, på måndag börjar jag på en ny skola och jag har nya skor. Ett utmärkt tillfälle att börja om och blogga på allvar igen. Detta inte för någon annans skull än min alldeles egna. Jag skiter fullständigt i om det är någon dum jävel som läser denna dynga, syftet med min blogg är nämligen att jag ska få skriva av mig då och då. Och självklart tidsfördriv. Som nybliven singelpingla har jag en hel del tid att döda och kände att det då var dags att blogga på allvar igen.
Jag tänkte börja med att berätta om en av mina bästa egenskaper: jag är helt fantastiskt strukturerad. Idag skulle jag planera för att "flytta" till Umeå inför skolstarten. Imorgon packar jag in mig i Saab:en och beger mig mot min nygamla adress som så många av er känner till! Jag gjorde för det första en packlista där jag 1. skrev upp det som skulle packas, 2. skrev upp det som skulle fixas på vägen/hemma. Streck för det som skulle packas och ringar för det som skulle fixas. Sen blev ett schema. Ja, på allvar. Jag planerade min dag så jag vet när jag ska kliva upp imorgon, när jag ska äta lunch, när jag ska duscha och när startskottet för min hem/bortresa går. Det må låta helt sinnesrubbat, men det är så jäkla skönt att ha en lista på exakt vad man ska göra och exakt när, så man inte glömmer nåt! Bra, va?

RSS 2.0